08-11-2023, 12:47 PM
אנא, תתייחס לשאלות הבאות:
- האם הטמפרטורה של המזון נשארת קבועה במשך כל ההאכלה - 42 מעלות?
- מה אתה עושה כדי שהטמפרטורה תישמר?
- האם אתה דואג למקור חום אמין בסביבה של הגוזל, כזה ששומר על טמפרטורה קבועה ויכול להישאר בטמפרטורה של 36.9 מעלות צלסיוס?
- האם אתה דואג ללחות באומנת (או בסביבה של הגוזל)?
ניתן להשיג זאת ע"י קערית מים שנמצאת בתוך האומנת וממנה מתאדים מים ויוצרים לחות באוויר.
- האם אתה מקפיד שהמזון לא יהיה סמיך מידי ועל מרקם נוזלי אחיד (ללא גושים)?
- האם אתה שומר על היגיינה ומנקה את הגוזל לאחר כל האכלה?
- האם אתה מאכיל מצד שמאל של המקור (צד ימין של המגדל) לצד ימין של המקור בטפטוף איטי, במטרה למנוע חנק?
- האם אתה רואה שראש הגוזל נע קדימה ואחורה בעת ההאכלה?
- האם אתה מנקה היטב את כלי האוכל לאחר ההאכלה?
ניתן להשתמש במטליות חיטוי שמשמשות לחיטוי בקבוקי תינוקות כדי לנקות את כלי ההאכלה. שפיכת מים רותחים על כלי ההאכלה הינה דרך טובה נוספת לשמור על הניקיון.
- אם הגוזל נמצא בשלבי הגמילה, יש להקפיד שלא ירד במשקל, יותר מ-15% משקלו בתחילת תהליך הגמילה.
- אשמח לצפות בסרטון כדי לראות איך אתה מאכיל.
מעלים את הסרטון ליוטיוב ושמים כאן קישור.