(07-30-2023, 05:00 PM)צבי דגן כתב:צבי איך אני נותן להם את הזחלים של החייל השחור? הם די גדולים, אפילו השלווים הסיניים שלי מתקשים לבלוע אותם.
- לגבי הצרצרים, אתה יכול לנסות, אבל תוריד מהם את החלקים הקשים.
כפי שאמרתי לעיל, השלד החיצוני שלהם מכיל כיטין. שהוא חומר קשה, בדומה לחומר שממנו בנויים השערות והציפורניים.
- אומרים שהזחלים (הרימות) של של זבוב החייל השחור, הם החלבון העתידי של העולם.
קיים מפעל בקיבוץ שדה אליהו שבו מייצרים מזון לבעלי חיים מזחלי "זבוב החייל השחור".
כנראה שזה הדבר הבא בהזנת בעלי חיים בעולם!
- בכל מקרה, הזחלים (הרימות) מכילים יותר חלבון.
שאלתי היא האם זה שהזחלים היו בתוך קמפוס (שמכיל בין השאר צואה ישנה של עופות) זה לא יביא מחלות לפינקים?
(07-30-2023, 05:08 PM)פינקים כתב: קודם כל
איכס. לא סתם התורה אסרה לאכול.שנית, אל תקנה ואל תסע למרחקים כדי להביא תולעים, שמע טוב, בצורה הכי טבעית שיש, קח בשר, חביתה, או צואה, משהו בסגנון.. שים בשמש יום אחד, תמצא שם הרבה אוכל בשביל הפינקים.
אתה עושה את זה?
שלש, הרגליים! הרגליים שלהם יותר מדי 'ספגטיות' כדאי לנסות לצמצם את הרגליים. כן גם אני חשבתי שהרגליים ניראות לא טוב, הם אמורים כבר לעמוד בגיל הזה?
ארבע, יש לי סרטונים שהבאתי בעבר מהיוטיוב על גידול פינקים מגיל אפס, לפעמים הוא מפצץ להם את הזפק עד שהוא מתנפח מאוד. מעניין אותך? מי מפוצץ להם את הזפק? אשמח לראות את הסרטונים.
אגב אם הזברה נקבה, אז היא תהיה לבנה\אפורה ולטעמי זה מכוער. אני גם מעדיף זכר אבל גם הנקבות סבבה לטעמי (אני מעדיף זכר יותר בגלל השריקות חיזור שלו.) אגב ניראילי שהגוזל שלי הוא זכר כי אני מתחיל לראות כתמים בלחיים.
אם זה יהיה זכר, הוא כבר יהיה הרבה יותר יפה. מסכים שהזכר יותר יפה אבל הנקבה לא מכוערת לטעמי, חוץ מזה שא"א לדעת בגיל הזה אז צריך רק לקוות...
הם בערך בשני שבועיים.
וזה אינסטיקטי אצלם לפחד מבני אדם. הזברה פינק מהתחלה לא פחד ממני בכלל, ועכשיו בס"ד גם הבנגלז התרגל אלי, זה אינסטינקט רק לציפורים שלא חוברתו.
הוראות נוספות ממגדל לגידול תולעי מקרו
https://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?p=3080878
אני לא מצליח להיכנס לקישור.
אגב, זה בסדר שיש להם בועת אוויר בזפק כאשר הוא מלא?
הצלחתי לתת להם לאכול קצת מהזחלים של זבוב החייל השחור ונתתי להם דייסה על זה, אני שם לב שהזפק של שניהם מתרוקן לאט יותר, יכול להיות שזה בגלל הזחלים? (נתתי להם ממש קצת מהזחלים.)