השאלה היא, מהו התהליך והפעולות שנעשו על הירקות האלה.
אם מדובר לייבוש באוויר, זה יכול להיות טוב, אבל אם מוסיפים פעולות אחרות כמו חימום בתנור ו/או חומרים משמרים, זה פחות טוב.
כמו כן, אם בתהליך הייבוש עולה ריכוז הסוכר (בדומה לפרות מיובשים), לא כדאי לתת לתוכים על בסיס קבוע.
אבל למה עלה לך הרעיון הזה, מה רע יש בירקות טריים?
אני לא יודע, בביטחון מלא, מה מתרחש בתהליך שתיארת לעיל, על פניו נראה שזה די בסדר.
אם מדובר לייבוש באוויר, זה יכול להיות טוב, אבל אם מוסיפים פעולות אחרות כמו חימום בתנור ו/או חומרים משמרים, זה פחות טוב.
כמו כן, אם בתהליך הייבוש עולה ריכוז הסוכר (בדומה לפרות מיובשים), לא כדאי לתת לתוכים על בסיס קבוע.
אבל למה עלה לך הרעיון הזה, מה רע יש בירקות טריים?
אני לא יודע, בביטחון מלא, מה מתרחש בתהליך שתיארת לעיל, על פניו נראה שזה די בסדר.