זה לא עובד כך, לכל גוזל יש את הצרכים שלו והוא אוכל בהתאם לצרכיו.
האינדיקציה צריכה להיות כך: אתה מתחיל להאכיל את הגוזל כשאר הזפק ריק ומאכיל אותו עד שהזפק מלא.
צריך למשש את הזפק.
חשוב להקפיד על הטמפרטורה של הדייסה ועל הניקיון של הגוזל ושל כלי האוכל.
חשוב להקפיד על היחס בין האבקה לבין המים, ראה בטבלה או טוב יותר אם תקרא את הוראות היצרן שעל האריזה.
האינדיקציה צריכה להיות כך: אתה מתחיל להאכיל את הגוזל כשאר הזפק ריק ומאכיל אותו עד שהזפק מלא.
צריך למשש את הזפק.
חשוב להקפיד על הטמפרטורה של הדייסה ועל הניקיון של הגוזל ושל כלי האוכל.
חשוב להקפיד על היחס בין האבקה לבין המים, ראה בטבלה או טוב יותר אם תקרא את הוראות היצרן שעל האריזה.