(10-18-2022, 07:02 PM)אמנונימוס כתב: צבי, מודה לך מאוד על הפירוט המלא והמקיף. חייב להודות ולומר שטעיתי ! טעיתי בכך שלא חקרתי מספיק וקניתי ציפור שאני לא מסוגל ככל הנראה להתמודד איתה מאחר ואין לי מספיק ידע, נסיון וגם זמן שדורש גאקו.אמנונימוס אני מאוד מבין אותך, חבל שיש הרבה מגדלים שרק רוצים למכור ומנסים לשכנע גם אנשים שלא מתאים להם גידול תוכי, זה גורם צער גדול לבעלים ובסוף גם לתוכי שנאלץ לחיות בתנאים שלא מתאימים לו, או לעבור מבית לבית, הרי גם התוכי נקשר לבעלים שלו (במיוחד ג'אקו) וקשה לו לעבור לבעלים אחרים, וזה אף יכול לגרום לו לבעיות התנהגות או בעיות בריאותיות...
כמו כן, לצערי יש נטיה מטורפת עם שיוווק שקר ומרמה בנושא הגאקו. אנירואה בכל מקום, גאקו, חמוד מתאים לכל ילד וכו וכו.. זה הכי לא תוכי שמתאים לכל ילד וזה לא צעצוע ואפילו לא מתאים לכל אדם בוגר.
אני קורא את כל מה שאתם כותבים כאן, מנסה ליישם מה שביכולות שלי אך מצד שני מתחיל לשקול לחפש לו בית... זה לא דבר אני הייתי רוצה בפרט שהוא נקשר אליי מאוד, הוא אוהב אותי ואני רואה את זה... הוא מזמר ושר לייידי, מנסה להאכיל אותי מהאוכל שלו, אם הוא שוחרר לפני שהגעתי הביתה אז הוא עף אליי עוד לפני שנכנסתי לבית כברר בחדר מדרגות פוגש אותי...
אז כן, דילמה! למסור אותו ומי יכול להבטיח שלא יעשו מכירה עליו?! איך אני יודע שהוא ישרוד את הפרידה?! ובכללי, כואב לי להיפרד כי אני לא בטוח שמציתי את הכל...
סליחה אני "חופר" כאן הרבה אבל נראה שאני מתחיל להיות בדיכאון מהסיפור הזה
בכל מקרה אתה ממש לא חופר, הרי זו מטרת הפורום...
טוב שאתה דואג כך לתוכי שלך ולא מוותר, ואני מבין שגם המחשבה על מסירת התוכי באה נטו ממקום של להיטיב עם התוכי.
אמנונימוס, זה לא התוכי הראשון שלך, נכון? (אם אני זוכר נכון...)