07-31-2022, 12:08 PM
אתה בעצם רוצה להאכיל את הגוזל ידנית.
המושג "החתמה" מגיע מתחום אחרת
ולשאלתך: אופן הכנת הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) אמורה להיות כתובה על גבי האריזה והיא תלויה בגיל הגוזל.
ראה גם הטבלה הזו:
כמות הדייסה שהם אוכלים, עדיף שלא תמדוד אלא רק לאמוד אותה.
בפועל מתחילים לאכיל כשהזפק ריק לגמרי, ומפסיקים להאכיל, כשהזפק מלא.
מעיון בטבלה הזו תוכל לקבל מושג כללי:
עדיף להכין את הדייסה לפי הרשום על הפורמולה.
מכניסים מד חום לתוכה כדי להיות בטוח שהטמפרטורה בה הוא 38-40 מעלות צלזיוס לפני ההאכלה.
כדי שהדייסה לא תתקרר, נהוג להכניס אותה לכלי נוסף עם מים חמים (40-50 מעלות) אם המים האלה מתקררים אפשר להחליף אותם במים חמים אחרים.
לגבי הלחות, אני מניח שהתכוונת ללחות באומנת, היא תלויה בגיל הגוזל, ראה בטבלה הזו:
עיין גם בתגובה הבאה
המושג "החתמה" מגיע מתחום אחרת
ולשאלתך: אופן הכנת הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) אמורה להיות כתובה על גבי האריזה והיא תלויה בגיל הגוזל.
ראה גם הטבלה הזו:
כמות הדייסה שהם אוכלים, עדיף שלא תמדוד אלא רק לאמוד אותה.
בפועל מתחילים לאכיל כשהזפק ריק לגמרי, ומפסיקים להאכיל, כשהזפק מלא.
מעיון בטבלה הזו תוכל לקבל מושג כללי:
עדיף להכין את הדייסה לפי הרשום על הפורמולה.
מכניסים מד חום לתוכה כדי להיות בטוח שהטמפרטורה בה הוא 38-40 מעלות צלזיוס לפני ההאכלה.
כדי שהדייסה לא תתקרר, נהוג להכניס אותה לכלי נוסף עם מים חמים (40-50 מעלות) אם המים האלה מתקררים אפשר להחליף אותם במים חמים אחרים.
לגבי הלחות, אני מניח שהתכוונת ללחות באומנת, היא תלויה בגיל הגוזל, ראה בטבלה הזו:
עיין גם בתגובה הבאה