האמת שאני לא מכיר מזון ביתי שיכול להזין את האפרוחים לאורך זמן ושהם ישגשגו.
אתה יכול לנסות מלפפון מגורד וביצה קשה מפוררת, אפשר לתת גם לחם וירקות נוספים אבל זה לא מומלץ כי אנחנו מעוניינים לקבל עופות בריאים ללהקה העתידית שלנו ולכן כדאי להשקיע באפרוחים.
אפשר להוסיף רג'ילת הגינה, חתוכה לחתיכות קטנות ביותר.
אפשר לטחון להם גרגרים יבשים מסוגים שונים כגון חיטה, שעורה (גריסי פנינה), דורה (סורגום), תירס ודוחן.
עיין גם כאן: איך מגדלים אפרוחים בני יומם
לא לתת לחם טרי משום שהוא עלול להחמיץ בגופם, לייצר גזים ולהרוג את האפרוחים.
אתה יכול לנסות מלפפון מגורד וביצה קשה מפוררת, אפשר לתת גם לחם וירקות נוספים אבל זה לא מומלץ כי אנחנו מעוניינים לקבל עופות בריאים ללהקה העתידית שלנו ולכן כדאי להשקיע באפרוחים.
אפשר להוסיף רג'ילת הגינה, חתוכה לחתיכות קטנות ביותר.
אפשר לטחון להם גרגרים יבשים מסוגים שונים כגון חיטה, שעורה (גריסי פנינה), דורה (סורגום), תירס ודוחן.
עיין גם כאן: איך מגדלים אפרוחים בני יומם
לא לתת לחם טרי משום שהוא עלול להחמיץ בגופם, לייצר גזים ולהרוג את האפרוחים.