01-25-2022, 09:19 AM
לגוזל צעיר מאוד הדייסה צריכה להיות נוזלית יותר מאשר לגוזל בוגר יותר.
לפי הטבלה הנ"ל:
הכי חשוב הוא היחס בין האבקה לבין המים, שיהיה שפי שצויין לעיל.
אם לא כתוב על האריזה, אני מפקפק ברצינותו של היצרן ולכן הייתי עבר למותג אחר.
לפי הטבלה הנ"ל:
- ביומיים הראשונים, לכל יחידה (כפית או כל כמות אחרת) של אבקה, מוסיפים 6 יחידות של מית.
- ביום השלישי והרביעי, מוסיפים רק חמישה חלקים של מים.
- ביום החמישי והשישי, מוסיפים ארבעה חלקים של מים.
- ביום השביעי והשמיני מוסיפים, שלושה חלקים של מים.
- החל מהיום התשיעי ועד הגמילה מוסיפים, שני חלקים עד שניים וחצי חלקים של מים.
הכי חשוב הוא היחס בין האבקה לבין המים, שיהיה שפי שצויין לעיל.
אם לא כתוב על האריזה, אני מפקפק ברצינותו של היצרן ולכן הייתי עבר למותג אחר.