12-26-2021, 03:24 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-26-2021, 03:43 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי צבי, קודם כל תודה על כל התשובות. זה באמת עוזר לי. אתמול ידיד שלי היה עם הילדים שלו אצלי ושמרתי על התוכון דלי בתוך הכלוב. הרגשתי ששם הוא יהיה בטוח יותר. הוא כנראה הרגיש שהוא צריך לבוא, כי הוא נהיה קצת תוקפני כלפי, לקחתי אותו והצמדתי אותו אליי ודיברתי אליו והרגעתי אותו והוא כנראה הבין אותי כי אחר כך הוא שוב עלה על הכתף שלי ושיחק לי ביער ונתן לי נשיקות קטנות עם המקור שלו. הוא ישן את השעות שהוא צריך. אני משתדלת לשמור על חום סביר שיהיה לו נעים. מקפידה להחליף לו את המים. נותנת לו ירקות. אני גם אקנה לו את שאר הדברים שצריך. רציתי לשאול שתי שאלות . השאלות בתגובה הבאה
השאאלות:
1. ראיתי שמותר לתת לתוכון ברוקולי. איך נותנים אותו. חותכים אותו ונותנים את הפרחים? או שאפשר לתת לו קצת מהגבעול של הברוקולי?
2. לגבי בטטה, אם אני מרסקת לו אותה, האם עדיין אני צריכה לבשל אותה קצת או שאם היא מרוסקת, אפשר גם בלי לבשל?
3. האם תוכונים או כל תוכי צריכים שקט מוחלט? כי בנוסף לחום ולחשיכה, אני גם שמה מוזיקה מרגיעה בווליום נמוך. האם זה בסדר, או שצריך להיות שקט?
4. לגבי ביצה: אחרי שאני מרסקת אותה האם זה באמת בטוח לתת את הקליפה? אני פשוט מפחדת שזה לא ייתקע לו בגרון. ויש מזון ביצים שאתה ממליץ עליו? תודה וסליחה על כל השאלות
השאאלות:
1. ראיתי שמותר לתת לתוכון ברוקולי. איך נותנים אותו. חותכים אותו ונותנים את הפרחים? או שאפשר לתת לו קצת מהגבעול של הברוקולי?
2. לגבי בטטה, אם אני מרסקת לו אותה, האם עדיין אני צריכה לבשל אותה קצת או שאם היא מרוסקת, אפשר גם בלי לבשל?
3. האם תוכונים או כל תוכי צריכים שקט מוחלט? כי בנוסף לחום ולחשיכה, אני גם שמה מוזיקה מרגיעה בווליום נמוך. האם זה בסדר, או שצריך להיות שקט?
4. לגבי ביצה: אחרי שאני מרסקת אותה האם זה באמת בטוח לתת את הקליפה? אני פשוט מפחדת שזה לא ייתקע לו בגרון. ויש מזון ביצים שאתה ממליץ עליו? תודה וסליחה על כל השאלות