08-09-2021, 05:50 AM
לפניך טבלת לוח זמנים להאכלת יד עבור גוזל של קוקטייל - זה, פחות או - יותר המדד כללי.
אבל, שוב אני מדגיש לך שהמדד עבור כל גוזל של כל תוכי הוא - הזפק.
וכאן תראה את את מידת הסמיכות של הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) לפי גיל הגוזל (מתייחס לפורמולה של נוטריבירד A21)
אבל, שוב אני מדגיש לך שהמדד עבור כל גוזל של כל תוכי הוא - הזפק.
וכאן תראה את את מידת הסמיכות של הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) לפי גיל הגוזל (מתייחס לפורמולה של נוטריבירד A21)