08-05-2021, 10:27 PM
בד"כ מגיעה נקבה בוגרת, עוד בזמן שהמזון היה במפעל או בבית האריזה, ומטילה ביצים.
למרות שהמזון עובר ניקוי וחיטוי, חלק מהביצים מתפתחות ובוקעים זחלים (רימות) ומשם הדרך קצרה.
ולכן, לכל מזון שנארז, יש תאריך שבו פג התוקף, כי לאחר התאריך הזה אין אחריות על מה שמתפתח באריזה.
לפעמים החרקים מגיעים למזון במחסנים של הסיטונאים.
למרות שהמזון עובר ניקוי וחיטוי, חלק מהביצים מתפתחות ובוקעים זחלים (רימות) ומשם הדרך קצרה.
ולכן, לכל מזון שנארז, יש תאריך שבו פג התוקף, כי לאחר התאריך הזה אין אחריות על מה שמתפתח באריזה.
לפעמים החרקים מגיעים למזון במחסנים של הסיטונאים.