08-09-2018, 09:46 AM
(08-09-2018, 07:57 AM)אהבת חיות כתב:(08-09-2018, 06:38 AM)צבי דגן כתב: בד"כ זה אומר שהוא איכותי, אבל תמיד צריך לבדוק את כל האביזרים.אני קורא את מה שאתם כותבים וזה מאוד כללי, בטח כשאין אפשרות אמתית להגיע למקום ולבדוק את המכשיר, ואני לא בטוח שאפשר לבדוק את דיוק הרכיבים בצורה טובה לא במצב מעבדתי.
יכול להיות שאתם יותר מנוסים אבל לי לא ממש ברור איך אני בודק את דיוק האביזרים או איכותם חוץ מבלית ברירה לסמוך על מה שנאמר וזה לא תמיד מוכיח שזה נכון.
גם משך זמן האחריות, אמור לרמוז לך על איכות המוצר (למרות שבד"כ נותנים רק שנה אחת).
עפ"י הבדיקות שעשיתי לא ראיתי מקום שמכר אומנת שיש לה אחריות יותר משנה
אם אתה קונה מדגרה (ולא אומנת - יש הבדל ברמת הבקרים) תוכל להדגיר בה ביצים ולגדל את הגוזלים.
יש רק שתי בעיות:
- אתה צריך להתחיל להאכיל את הגוזל כבר ביום הראשון לבקיעתו, כשהוא מאוד קטן ואם אין לך ניסיון, זו בעיה.
נכון שאני חסר ניסיון אז כרגע אני לא מתכונן להאכיל מהיום הראשון אבל לא עדיף שתהיה את האפשרות אם ארצה בעתיד להשתמש באפשרות כזאת?? לא משנה כי גם אם תוציא מגיל יום רמת החברות שלך ושל התוכי תהיה אותה רמה
- עדיף להתחיל להאכיל בגיל שבוע/שרה ימים גם משום שהגוזל גדול יותר וקל יותר להאכיל וגם משום שההאכלות הראשונות נעשות ע"י ההורים והגוזלים מקבלים את ה"חיסונים" מההורים (בדומה לתינוקות של בני אדם שיונקים מהאמא)
אם ההאכלה של ההורים תשפר את המערכת החיסונית של הגוזל ברור שאעדיף לעשות כן.