07-17-2021, 11:56 AM
רק לפי הזפק.
ואם אתה לא בטוח, עדיף להמתין עוד כחצי שעה ויותר, ובלבד שלא תאכיל כאשר עדיין יש מזון בזפק.
שים לב שטמפרטורת הדייסה תהיה מדויקת, כי אם היא תהיה קרה מידי, הגוזל יתקשה להוריד את המזון לקיבה.
ואם הדייסה תהיה חמה מידי, הגוזל עלול לקבל כווייה.
ואם תיווצר שם פטרייה ואז תצטרך להשתמש בניסטטין.
אם יש בעיות בעיכול, או שיש איחור גדול בהתרוקנות הזפק, אפשר להשתמש בתה קמומיל, כדי לזרז את מעבר הדייסה לכיוון המשך מערכת העיכול.
ואם אתה לא בטוח, עדיף להמתין עוד כחצי שעה ויותר, ובלבד שלא תאכיל כאשר עדיין יש מזון בזפק.
שים לב שטמפרטורת הדייסה תהיה מדויקת, כי אם היא תהיה קרה מידי, הגוזל יתקשה להוריד את המזון לקיבה.
ואם הדייסה תהיה חמה מידי, הגוזל עלול לקבל כווייה.
ואם תיווצר שם פטרייה ואז תצטרך להשתמש בניסטטין.
אם יש בעיות בעיכול, או שיש איחור גדול בהתרוקנות הזפק, אפשר להשתמש בתה קמומיל, כדי לזרז את מעבר הדייסה לכיוון המשך מערכת העיכול.