07-14-2021, 04:28 PM
הזפק היתה חצי ריק ועשיתי לו כמו ציוצים כאלה והוא התחיל לצעוק כזה ולעשות עם הנכפיים הבאתי לו את האצבע שלי והוא עשה ממש כמו שאתה מתאר למעלה עם כנפיים ועם הגרון מהר הלכתי להכין לו אוכל ממש כמו המאמרים שאמרת הכנתי את הדיסה טמפרטורה של 40.5 מעלות הוא אכל הזפק התמלא חזרה אולי חצי מזרק משהו כזה ולקחתי את הזמן ונסיתי שוב והוא לא עשה יותר עם הגרון הנחתי לו שוב פעם לקחתי את הזמן ובאתי לתת לו שוב והוא דחה אותי נסיתי שוב ממש לא בכוח פשוט לא רוצה להשאיר אותו רעב והוא דחה אותי שוב הלך לפינה והלך לישון ממש כמו תינוק הטמפרוטרה שהוא נמצא בקן היא 31.3 לחות 65
וממש איך שאני מקליד הוא ציצץ כזה עם עיניים עצומות מה אומרים הסמנים האלה ? שוב אני כל הזמן לידו כל הזמן מולו כל היום ומסתכל עליו והוא מסתכל עלי הוא עולה לי מיוזמתו על היד אבל יש לו לפעמיים כשאני בא עם היד הוא קצת פוחד אז אני לא מנסה שוב אבל הוא מסתכל עלי אני מאוד הייית רוצה ללמוד את הסימנים האלה מה הם אומרים בכל זאת אני חדש עם מלא מלא מלא סבלנות ואכפתיות
וממש איך שאני מקליד הוא ציצץ כזה עם עיניים עצומות מה אומרים הסמנים האלה ? שוב אני כל הזמן לידו כל הזמן מולו כל היום ומסתכל עליו והוא מסתכל עלי הוא עולה לי מיוזמתו על היד אבל יש לו לפעמיים כשאני בא עם היד הוא קצת פוחד אז אני לא מנסה שוב אבל הוא מסתכל עלי אני מאוד הייית רוצה ללמוד את הסימנים האלה מה הם אומרים בכל זאת אני חדש עם מלא מלא מלא סבלנות ואכפתיות