היי, קודם כל פישר זה סוג של תוכי.
ראה כאן:
בנוגע לכמה סוגים מסויימים כמובן שעדיף סוג אחד.
אם כמה סוגים ביחד זה תלוי בכמה פרמטרים.
איך אתה מרגיל אותם, גודל כלוב, כמות התוכים וגם לכל תוכי יש אופי שונה יחסית...
כעיקרון אתה תמיד חייב להסתכל ולוודא שהכל בסדר....
כעיקרון תוכונים אמורים להסתדר קוקטיילים.
פינקים למשל שקטים.
פרסונטות יותר תוקפניות וגם גרין צ'יק.
לקחת 5 סוגים ולחלק ל 3 תאים זה בעייתי.
אתה יכול לחלק לפחות ל4 תאים?
בכל מקרה, לדעתי גרין צ'יק אתה צריך לבודד.
ראה כאן:
בנוגע לכמה סוגים מסויימים כמובן שעדיף סוג אחד.
אם כמה סוגים ביחד זה תלוי בכמה פרמטרים.
איך אתה מרגיל אותם, גודל כלוב, כמות התוכים וגם לכל תוכי יש אופי שונה יחסית...
כעיקרון אתה תמיד חייב להסתכל ולוודא שהכל בסדר....
כעיקרון תוכונים אמורים להסתדר קוקטיילים.
פינקים למשל שקטים.
פרסונטות יותר תוקפניות וגם גרין צ'יק.
לקחת 5 סוגים ולחלק ל 3 תאים זה בעייתי.
אתה יכול לחלק לפחות ל4 תאים?
בכל מקרה, לדעתי גרין צ'יק אתה צריך לבודד.