שלום שוב
לגבי האכלת יד...
תודה רבה רבה
לגבי האכלת יד...
- כשאני מרתיח מים בשביל להכין דייסה האם צריך לחכות עד שהמים יתקררו לאזור ה 50 מעלות ואז להוסיף אבקה או שזה לא משנה? (ההאכלה כמובן38-40)
- צריך מים מסוננים או מהברז?
- הכלי מנירוסטה שאני משתמש בו נהפך לצבע לבן כל כמה ימים , אני מנקה אותו ואז אחרי כמה ימים שוב פעם נהפך ללבן, אני חושב שזה אבנית מהמים, האם זה פוגע בגוזלים? מה אפשר לעשות עם זה? (השתמשתי בכלי אחר מנירוסטה אותו דבר)
- כמה צריכה להיות הלחות לגוזלים בתוך האומנת, והאם זה משתנה לפי גיל הגוזל?
- אם אני נותן לגוזל דייסה נוזלית הוא יעכל אותה יותר טוב/מהר? בכללי ,ובדגש על גוזל שהיה לו בעיות עיכול
- לא קשור לשאלה 5 , איזה טיפול אפשר לתת לגוזל שלא מעכל את האוכל חוץ מקמומיל?
תודה רבה רבה