שלום
יש לי עוד כמה שאלות
יש לי עוד כמה שאלות
- כמה משקל אמור להוסיף גוזל ביום?
- כמה בדיוק צריכה להיות הטמפרטורה של הדייסה , ראיתי ושמעתי כמה דעות אני רוצה לדעת מה יותר נכון?
- אני הבנתי שצריך להאכיל רק 10% ממשקל הגוזל בכל האכלה, רציתי לדעת למה אי אפשר להאכיל יותר?
- איך אפשר להשאיר את הדייסה חמה כשמאכילים כמה גוזלים?
- אני רוצה לרשום פה איך אני מאכיל ואשמח לדעת אם משהו לא תקין, אני מרתיח מים בכלי מנירוסטה זה בסדר?, ואז יש לי עוד שני כלים קטנים מנירוסטה באחד אני שם את המים עם הדייסה ומערבב טוב, ובשני רק מים חמים ואז אם הדייסה מתקררת תוך כדי אני שם את הכלי של הדייסה בתוך הכלי של המים החמים, כמובן לפני כל האכלה אני בודק טמפ' של הדייסה , גם בין גוזל לגוזל, אבל בכל זאת הדייסה והמים מתקררים ומחמם את המים שוב...
- אם אני מאכיל שני גוזלים/4/3 עם מזרק של 20/10 מל , הדייסה לא מתקררת בתוך המזרק?