03-08-2021, 05:51 PM
ברור שאני מתכוון לאבקה , לא שומר דייסה אחרי שאני מכין אותה מה שנשאר זורק לפח..
נתתי לגוזל עוד פעם קמומיל , ואחרי זה מים עם נסטטין , ואחרי זה דייסה ממש נוזלית עם ניסטטין, כמובן חיכיתי בין זה לזה שהוא יעכל, הוא עיכל את האוכל שהיה לו בזפק...
אני מחליף לדייסה אחרת כי שמתי לב שהפיסטקוס אחרי שאני מערבב אותה עם מים , אם אני משאיר אותה לדקה אז הדייסה נשארת למטה והמים עולים למעלה , ולא משנה כמה טוב אני מערבב אותה, וכשנתתי לגוזל מים עם ניסטטין ראיתי אשכרה שהמים בזפק שלו נמצאים למעלה והדייסה למטה, גם אחרי שאני עושה לו עיסוי בזפק , ראיתי את זה יותר מפעם אחת גם שהאכלתי אותו דייסה גם כשהוא קיבל מים עם ניסטטין, אני יודע שהדייסה יותר כבדה מהמים אבל לא כל כך מהר זה אמור לקרות, מה שלא קורה לי עכשיו עם ה- A21, גם לא בתוך הקערה, אז יכול להיות שפיסטקוס לא מתאימה לקוקטיילים , הגרינצ'יק כן היה מעכל אותה...
נתתי לגוזל עוד פעם קמומיל , ואחרי זה מים עם נסטטין , ואחרי זה דייסה ממש נוזלית עם ניסטטין, כמובן חיכיתי בין זה לזה שהוא יעכל, הוא עיכל את האוכל שהיה לו בזפק...
אני מחליף לדייסה אחרת כי שמתי לב שהפיסטקוס אחרי שאני מערבב אותה עם מים , אם אני משאיר אותה לדקה אז הדייסה נשארת למטה והמים עולים למעלה , ולא משנה כמה טוב אני מערבב אותה, וכשנתתי לגוזל מים עם ניסטטין ראיתי אשכרה שהמים בזפק שלו נמצאים למעלה והדייסה למטה, גם אחרי שאני עושה לו עיסוי בזפק , ראיתי את זה יותר מפעם אחת גם שהאכלתי אותו דייסה גם כשהוא קיבל מים עם ניסטטין, אני יודע שהדייסה יותר כבדה מהמים אבל לא כל כך מהר זה אמור לקרות, מה שלא קורה לי עכשיו עם ה- A21, גם לא בתוך הקערה, אז יכול להיות שפיסטקוס לא מתאימה לקוקטיילים , הגרינצ'יק כן היה מעכל אותה...