03-06-2021, 01:39 PM
חום המחבט לא יספיק מהסיבות האלה:
רק הבישול של כרבע שעה ועד שהביצה מתקשה לגמרי, תשמיד את החיידקים.
מכאן אתה למד שביצה רכה (כ-5 דקות בישול) לא תעשה את העבודה
- משך הזמן הקצר שהביצה מיטגנת במחבט מספיק כדי שהחלבון יתקרש אבל לא מספיק כדי להשמיד את החיידק.
- החום של המחבט כמעט שלא מגיע לחלמון או שהוא מגיע רק בחלקו והעובדה שרוב החלמון לא נקרש מדבר בעד עצמו.
רק הבישול של כרבע שעה ועד שהביצה מתקשה לגמרי, תשמיד את החיידקים.
מכאן אתה למד שביצה רכה (כ-5 דקות בישול) לא תעשה את העבודה