02-19-2021, 02:37 PM
- אם היית עושה בדיוק לפי מה שכתבתי לעיל, לא היו לך בעיות.
העובדה שהיו בעיות מדברות בעד עצמן ומוכיחות שלא עשית בדיוק לפי כל ההנחיות.
- אני לא בטוח שהבנתי את המשפט הזה: "בגלל שלוקח לו דקה שלמה עד שהוא קולט את הטמפ' ואני צריך לעשות זאת לפני כל הטענה למזרק וזה מתיש" בכל מקרה, הסיבה "שזה מתיש" לא צריכה להשפיע, זה לא ממש מעניין את הגוזל, הוא צריך לקבל את הדייסה בסמיכות הנדרשת ובטמפרטורה המטיב, אחרת קורה אסון או לפחות קורה מה שקרה אצלך.
- ציטוט: "הוא לא כ''כ מדויק" מי לא מדויק?
- אסור בתכלית האיסור לבדוק עם היד, היד אף פעם לא יכולה לשמש במקום מד טמפרטורה.
לפי זכרוני, לומדים את זה כבר בכיתה ד' או - כיתה ה': כשהיד קרה (במיוחד בחורף), תמיד תהיה לך תחושה שבדייסה חמה מידי וההפך - כשהדי חמה אתה עשוי להרגיש שהדייסה קרה מידי.
רק מכשיר אובייקטיבי יכול למדוד את הטמפרטורה מבלי להיות מושפע מגורמים חיצוניים.
- ואם כפי שאתה אומר "המון פעמים המדחומים מפקששים", סימן שיש לך מד טמפרטורה זול ולא אמין.
תקנה מד טמפרטורה דיגיטלי.
- אומנם אני לא מכיר את המד-חום לבישול, אבל חוששני שהוא לא יהיה מדויק שכן הדרישה בבישולים איננה נדרשת שיהיה מד-חום מדויק.
האוכל יתבשל גם אם המד-חום יזייף במעלה אחת או - שתיים.
תקנה מד-חום דיגיטלי מהמבחר הזה.
- אם קראתי בעיון את כל הכללים לעיל אתה יכול להבין שאי אפשר להכין דייסה ליום או יומיים מראש לכל ההאכלות ולשים במקרר ואז לחמם בתוך מים חמים!!
- לא הבנתי למה אתה צריך להעביר את הדייסה דרך מסננת?!
ותמשיך לדווח.