זה לא כלוב נשיאה !
זה כלוב רגיל עם סורגים אבל קטן.
אשחרר אותו ביום שישי בבוקר בבית שלי, וכשאהיה שם אשתדל לשעה או יותר עד לשינה שלו.
בשבת יהיה לי הרבה זמן אבל קחו בחשבון שאצטרך להיות עם המשפחה ולא סגורה איתו כל היום.
אשתדל 3 שעות או יותר.
לא ברצף..
ובשאר היום אהיה איתו, אדבר איתו, ואיצור לו תחושה שהוא לא לבד.
אם רק הייתי מזמינה רתמה לפני שלוש שבועות, הייתי יכולה להרגיל אותו אליה אולי והכל היה טוב יותר.
אני רוצה לציין - אנחנו נוסעים למשפחה לשישי שבת כל חודש -חודשיים בערך, לרוב בחגעם ולפעמים בסתם שבתות.
אז זו לא הפעם היחידה ש"יסבול",
אבל בפעם הבאה כבר תהיה לי רתמה והוא יהיה איתה רוב היום, בחוץ, איתי.
לא רוצה להשאיר אצל המגדל.
מחכה שיגמל כבר שבועיים, קשה לי כל יום בלי התוכונים שהיו לי ורוצה כבר את הקוקטייל..
אוכל להיות בחדר שינה אחד שאפשר לנעול, אוכל לקרוא שם ספר או משהו ולשחרר אותו במשך הזמן הזה אם לא אשחק איתו.
אני מניחה ש4 שעות יהיה משוחרר.
הכל בהנחה שלא יהיה סגר, כן ?..
זה כלוב רגיל עם סורגים אבל קטן.
אשחרר אותו ביום שישי בבוקר בבית שלי, וכשאהיה שם אשתדל לשעה או יותר עד לשינה שלו.
בשבת יהיה לי הרבה זמן אבל קחו בחשבון שאצטרך להיות עם המשפחה ולא סגורה איתו כל היום.
אשתדל 3 שעות או יותר.
לא ברצף..
ובשאר היום אהיה איתו, אדבר איתו, ואיצור לו תחושה שהוא לא לבד.
אם רק הייתי מזמינה רתמה לפני שלוש שבועות, הייתי יכולה להרגיל אותו אליה אולי והכל היה טוב יותר.
אני רוצה לציין - אנחנו נוסעים למשפחה לשישי שבת כל חודש -חודשיים בערך, לרוב בחגעם ולפעמים בסתם שבתות.
אז זו לא הפעם היחידה ש"יסבול",
אבל בפעם הבאה כבר תהיה לי רתמה והוא יהיה איתה רוב היום, בחוץ, איתי.
(02-16-2021, 05:51 PM)גל חזון כתב: אי אפשר להשאיר אותו אצל מישהו או אצל המגדל אפילו?
אם תמצאי חדר בבית של סבתא שלך, שהוא יוכל להיות משוחרר כמה שעות ביום, אז זה בסדר
לא רוצה להשאיר אצל המגדל.
מחכה שיגמל כבר שבועיים, קשה לי כל יום בלי התוכונים שהיו לי ורוצה כבר את הקוקטייל..
אוכל להיות בחדר שינה אחד שאפשר לנעול, אוכל לקרוא שם ספר או משהו ולשחרר אותו במשך הזמן הזה אם לא אשחק איתו.
אני מניחה ש4 שעות יהיה משוחרר.
הכל בהנחה שלא יהיה סגר, כן ?..