דרך אגב המדריך הוא אמנם לבנייה עצמית ושנכתב לפני יותר מ-10 שנים אז בתקופה הזו זה היה המצב היית צריך לבנות בעצמך, אבל היום אם אתה רוצה לקנות מדגרה מקצועית שהאנשים שעיצבו ובנו אותה לקחו בחשבון כל מיני גורמים ופתרונות כדי להגדיל את ההצלחה להדגרה מוצלחת, אז יש היום אחלה מדגרות מוכנות גם אני פשוט אמליץ לך, יש כאלה מגניבות עם הכנה לסידור ביצים ועוד כל מיני עזרים מעניינים
פה יש קישור לאתר הקניות Ebay לתוצאות חיפוש לכל מיני סוגי מדגרות למנומרת: לחץ על הקישור לצפייה: מדגרה לשממית מנומרת
בקישור תוכל לראות ולקבל הבנה על המגוון של סוגי המדגרות שיש היום וזמינות לרכישה במחירים ממש סבירים.
ואפשר גם להשיג בארץ בדרך כלל אם יש אז זה מתפרסם בקטגוריה של המדגרות לזוחלים שבלוח חיות מחמד סנייקס, לחץ על הקישור לצפייה: מדגרות לזוחלים
אני באופן אישי דווקא ממליץ לך לנסות להשיג בארץ, אם תמצא, ולקנות מספק מקומי כי בגלל הקורונה וכל זה צריך לתמוך בבעלי העסקים בישראל שנפגעו כלכלית.
אבל זה נתון לשיקולך, יש לך את כל האופציות פרוסות בפניך:
פה יש קישור לאתר הקניות Ebay לתוצאות חיפוש לכל מיני סוגי מדגרות למנומרת: לחץ על הקישור לצפייה: מדגרה לשממית מנומרת
בקישור תוכל לראות ולקבל הבנה על המגוון של סוגי המדגרות שיש היום וזמינות לרכישה במחירים ממש סבירים.
ואפשר גם להשיג בארץ בדרך כלל אם יש אז זה מתפרסם בקטגוריה של המדגרות לזוחלים שבלוח חיות מחמד סנייקס, לחץ על הקישור לצפייה: מדגרות לזוחלים
אני באופן אישי דווקא ממליץ לך לנסות להשיג בארץ, אם תמצא, ולקנות מספק מקומי כי בגלל הקורונה וכל זה צריך לתמוך בבעלי העסקים בישראל שנפגעו כלכלית.
אבל זה נתון לשיקולך, יש לך את כל האופציות פרוסות בפניך:
- בנייה עצמית
- רכישה מחו"ל
- רכישה בארץ (אם זמין)
snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד!
כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות
כאן מפרגנים לתוכיפדיה