- אני בטוח שבסביבה הקרובה שלך יש מישהו שמגדל ומאכיל ידנית תוכים רוב הסיכויים הם שאתה לא מכיר אותו,
אתה תתפלא כמה מגדלים נמצאים בסביבה שלך ופשוט לא הכרת אותם (מניסיוני עם הזמן מכירים לא מעט ועדיין מופתעים כל פעם מחדש).
- אין הבדל עקרוני בצורת העבודה ההבדל נובע מאופי התזונה ומהגודל של התוכים.
מאחר שמדובר בתוכי שניזונים מהקרקע לא מעט, אז יותר קל להתחיל את תהליך הגמילה עם השרייה, הנבטה ותערובת יבשה ובו זמנית לשלב גם מזון ביצים, כופתיות ומגוון רחב של ירקות ופרות מהמותרים.
בנוסף מאחר ומדובר בתוכים קטנים יחסית אז הזמן שבו הם גוזלים הוא יחסית קצר מה שאומר פחות זמן האכלה ופחות זמן בגמילה.
גמילה של קוקטיל יכולה להימשך כמה ימים ואז הוא יסרב כבר לאכול דייסה גמילה של קקדו יכולה להימשך יותר מחודש.
- תכופות ההאכלות לא קשורה רק לגיל הגוזל אלא גם למי האכיל אותו.
גוזל שהואכל על ידי ההורים יהיה בעל זפק קטן יותר כי הם מאכילים כמויות קטנות ובתכיפות וגוזל שהואכל על ידי מגדל יהיה עם זפק גדול יותר.
- צבי ענה על שאלת הציוד ולרשימה שלו תוכל להוסיף כלובי גמילה.
- קוניור זו משפחה שלמה של תוכים אם אתה מתכוון לגרין צ'יק אז התשובה חיובית.
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת