(09-16-2020, 06:14 AM)אהבת חיות כתב: אני מאוד רוצה לאמץ חולדות אבל מרגיש לי שיש לי מעט מידע ומהחיפוש שעשיתי באינטנרט לא קיבלתי יותר מדיי מידע.אשמח לשמוע אם אתה מעוניין ומוציא לפועל את עניין גידול החולדות, אם כן, נשמח לראות.
אני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח אליי מאמרים כמה שיותר מפורטים, ואם יש מישהו מגדל אשמח לשמוע גם את על המידע שיוכל לתת לי.
אם אוכל אשמח להציל חולדות וכנראה ששונה מאחרים אני דווקא מעדיף אותן כמה שיותר גדולות
גם אני מאוד אוהבת את החיה הזו, כנראה שאגדל כמה מהן מתישהו.
(01-12-2021, 08:03 PM)ניצן רם כתב:היה חשוב לי להוסיף, מכיוון שהיא חיה כל כך מתוקה, ואם באמת אוהבים אותה, אין סיבה שלא להקשר אליה, חשוב לזכור שאורך חייה די קצר. היא חיה בערך במשך שלוש שנים. אם אני רואה את עצמי מגדלת אותן בעתיד, יהיה מאוד קשה להיפרד.(09-16-2020, 06:14 AM)אהבת חיות כתב: אני מאוד רוצה לאמץ חולדות אבל מרגיש לי שיש לי מעט מידע ומהחיפוש שעשיתי באינטנרט לא קיבלתי יותר מדיי מידע.אשמח לשמוע אם אתה מעוניין ומוציא לפועל את עניין גידול החולדות, אם כן, נשמח לראות.
אני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח אליי מאמרים כמה שיותר מפורטים, ואם יש מישהו מגדל אשמח לשמוע גם את על המידע שיוכל לתת לי.
אם אוכל אשמח להציל חולדות וכנראה ששונה מאחרים אני דווקא מעדיף אותן כמה שיותר גדולות
גם אני מאוד אוהבת את החיה הזו, כנראה שאגדל כמה מהן מתישהו.