(12-17-2020, 04:50 PM)מוריה1609 כתב:(12-17-2020, 04:04 PM)SHILO כתב: וואו. אבל איך הצלחת להוציא אותו מהכלוב?
אם הוא היה על גג הכלוב אז אולי היה לי יותר סבלנות לשים את היד שעות. וחוץ מזה, אם אני אמור לחכות 10 חודשים אז לא תודה.
אולי באמת תוכי זה לא בשבילך לפי הדברים שלך.
אתה צריך להחליט - האם יש לך זמן וכסף להשקיע בתוכי ? כן
האם אתה יכול לדאוג לו לשינה טובה ? 8 בערב זה מאוחר. לא
התוכונים שלי בחדר שלי, אז מדי יום ב6-7 בערב אני יוצאת וסוגרת את הדלת, ולא חוזרת עד שאני הולכת לישון.
יש לך אפשרות כזו ? לא
איפה נמצא התוכי בבית שלך ?בסלון
אתה יודע בן כמה הוא ? באזור שבעה חודשים.
(12-17-2020, 04:04 PM)SHILO כתב: אם הוא היה על גג הכלוב אז אולי היה לי יותר סבלנות לשים את היד שעות. וחוץ מזה, אם אני אמור לחכות 10 חודשים אז לא תודה.
מי אמר שתחכה 10 חדשים ?
זה תלוי בך ובאופי של התוכי.
(12-17-2020, 03:50 PM)SHILO כתב: הוא גזור כנפיים. והוא אוכל רק שאני מכסה אותו בסוף היום. אני נותן לו ירקות כי פירות הוא לא אוהב. ולא סבידה. לא כופתיות (אני מתכנן לקנות לו) אין לו שקט לצערי הרב, וגם לא ממש חושך. הולך לישון בד"כ באזור 8. אני נותן לו ביצה קשה מדי פעם.
ההתנהגות שלו: כל הזמן על המקל באותו נקודה, מדי פעם עושה פסיעה וחוזר. וזהו.
אני לא מבינה
מאז שהוא הגיע אליך הוא לא אוכל לבד?? פעם הוא אוכל פעם לא. אנלא יודע מה נסגר איתו.
אתה לא מבין שהוא כנראה חולה ? לא. כי אין לו תסמינים.
מה זה אומר שהוא אוכל רק בסוף היום ?שאני מכסה אותו.
כל יומיים צריך לתת רבע ביצה קשה. טוב לדעת.
תנסה פירות ! שוב ושוב. בסוף הוא יאכל.
הוא צריך סבידה.
למה אין שקט וחושך ? חושך יש.
אתה יודע למה הוא על המקל באותה נקודה ?
אסביר לך :
לא מזמן שלחת תמונה של הכלוב.
שמתי לב לכמה דברים :
1. הכלוב קטן מדי. מתי אתה קונה לו חדש ???
2. יש לו רק מקל אחד. המקל האחר נמוך וליד כלי האוכל כך שממילא הוא לא יעמוד עליו במהלך היום.
מה התוצאה ?? מה שאת אומרת זה לא יותר מבדיחה, כי בכל מקרה יהיה מקל אחד גבוה ואחד נמוך ובמקרה הכלי אוכל נמצאים למטה ואין אפשרות לשנות את זה.
שהוא נכנס לדיכאון ואפילו יכול לחלות כי אין לו מה לעשות כל היום יש לו משחקים והוא לא נגע בהם. עד שראיתי שהוא תולש מהמשחק תלישה ואוכל את זה, אז הוצאתי לו את המשחק ההוא מחשש שיחנק. אין לו אופציה לעוף מצד לצד, הכלוב קטן לו ואין ככ צעצועים. אין לו תזונה טובה. אין לו תנאי שינה טובים מה שמוביל לחולי.
אתה צריך לברר האם אתה מסוגל לספק לתוכי מה שהוא צריך או לא. הרוב כן.
(12-17-2020, 04:50 PM)מוריה1609 כתב:(12-17-2020, 04:04 PM)SHILO כתב: וואו. אבל איך הצלחת להוציא אותו מהכלוב?
אם הוא היה על גג הכלוב אז אולי היה לי יותר סבלנות לשים את היד שעות. וחוץ מזה, אם אני אמור לחכות 10 חודשים אז לא תודה.
אולי באמת תוכי זה לא בשבילך לפי הדברים שלך.
אתה צריך להחליט - האם יש לך זמן וכסף להשקיע בתוכי ? כן
האם אתה יכול לדאוג לו לשינה טובה ? 8 בערב זה מאוחר. לא
התוכונים שלי בחדר שלי, אז מדי יום ב6-7 בערב אני יוצאת וסוגרת את הדלת, ולא חוזרת עד שאני הולכת לישון.
יש לך אפשרות כזו ? לא
איפה נמצא התוכי בבית שלך ?בסלון
אתה יודע בן כמה הוא ? באזור שבעה חודשים.
(12-17-2020, 04:04 PM)SHILO כתב: אם הוא היה על גג הכלוב אז אולי היה לי יותר סבלנות לשים את היד שעות. וחוץ מזה, אם אני אמור לחכות 10 חודשים אז לא תודה.
מי אמר שתחכה 10 חדשים ?
זה תלוי בך ובאופי של התוכי.
(12-17-2020, 03:50 PM)SHILO כתב: הוא גזור כנפיים. והוא אוכל רק שאני מכסה אותו בסוף היום. אני נותן לו ירקות כי פירות הוא לא אוהב. ולא סבידה. לא כופתיות (אני מתכנן לקנות לו) אין לו שקט לצערי הרב, וגם לא ממש חושך. הולך לישון בד"כ באזור 8. אני נותן לו ביצה קשה מדי פעם.
ההתנהגות שלו: כל הזמן על המקל באותו נקודה, מדי פעם עושה פסיעה וחוזר. וזהו.
אני לא מבינה
מאז שהוא הגיע אליך הוא לא אוכל לבד?? פעם הוא אוכל פעם לא. אנלא יודע מה נסגר איתו.
אתה לא מבין שהוא כנראה חולה ? לא. כי אין לו תסמינים.
מה זה אומר שהוא אוכל רק בסוף היום ?שאני מכסה אותו.
כל יומיים צריך לתת רבע ביצה קשה. טוב לדעת.
תנסה פירות ! שוב ושוב. בסוף הוא יאכל.
הוא צריך סבידה.
למה אין שקט וחושך ? חושך יש.
אתה יודע למה הוא על המקל באותה נקודה ?
אסביר לך :
לא מזמן שלחת תמונה של הכלוב.
שמתי לב לכמה דברים :
1. הכלוב קטן מדי. מתי אתה קונה לו חדש ???
2. יש לו רק מקל אחד. המקל האחר נמוך וליד כלי האוכל כך שממילא הוא לא יעמוד עליו במהלך היום.
מה התוצאה ?? מה שאת אומרת זה לא יותר מבדיחה, כי בכל מקרה יהיה מקל אחד גבוה ואחד נמוך ובמקרה הכלי אוכל נמצאים למטה ואין אפשרות לשנות את זה.
שהוא נכנס לדיכאון ואפילו יכול לחלות כי אין לו מה לעשות כל היום יש לו משחקים והוא לא נגע בהם. עד שראיתי שהוא תולש מהמשחק תלישה ואוכל את זה, אז הוצאתי לו את המשחק ההוא מחשש שיחנק. אין לו אופציה לעוף מצד לצד, הכלוב קטן לו ואין ככ צעצועים. אין לו תזונה טובה. אין לו תנאי שינה טובים מה שמוביל לחולי.
אתה צריך לברר האם אתה מסוגל לספק לתוכי מה שהוא צריך או לא. הרוב כן.
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"