(12-03-2020, 06:08 AM)אהבת חיות כתב: מוריה אני יכול להבין כולנו רוצים קשר עם התוכי שלנו וחלק בלתי נפרד הוא הקשר הפיזי, אני לא חושב שקל לתקשר דרך סורגי הכלוב. אמרתי את זה ? לא.. התכוונתי שיתן לו בחירה אם לצאת מהכלוב ולא יוציא בכוח, שיתן לו חטיפים בתוך הכלוב ושינסה לשים אוכל ביד ויחכה לראות אם התוכי יאכל ממנו. אל תוציא אותו ותיגע תלטף בכוח.
קודם שבכלל יאכל מהיד שלך.. זה הדבר הראשון שעשיתי.
התוכי שלך גזור כנפיים?
Shilo אין מה לעשות צריך סבלנות, המלצה לי אלייך דבר עם התוכי ברכות כל פעם שאתה לידו יקח קצת זמן ותגיע גם לדינמיקה של מגע, אבל תקשיב לרצונותיו.
(12-03-2020, 06:12 AM)SHILO כתב: איך אני יקשיב? וגם לא נראה לי שיש לו רצון אחר חוץ מלאכול ולעמוד בפינת המקל...
קודם תחליף לו כלוב, אולי הוא מפחד גם בגלל שהכלוב קטן וכשאתה מכניס את ידך.. אין לו לאן " לברוח " ואין יכולת בחירה.
שהתוכים שלי היו אצלי שבועיים, הם לא עלו לי על האצבע אפילו. רק האכלתי אותם מהיד. תנסה את זה קודם, לאט לאט תתקדם ללעלות על האצבע.
(12-03-2020, 06:12 AM)SHILO כתב: איך אני יקשיב? וגם לא נראה לי שיש לו רצון אחר חוץ מלאכול ולעמוד בפינת המקל...
כרגע..
אין לי מה להגיד חוץ מכך שנכון לעכשיו עד שתחליף לו כלוב, תן לו להירגע ולהיות לבד. אתה יכול לבד אליו, לגעת בכלוב, כשיהיה בכלוב גדול הוא באמת ירגיש בטוח יותר ונוח. ואז תוכל להתחיל כל מה שאתה רוצה.