10-14-2020, 11:01 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-14-2020, 11:02 AM על ידי דוד אליאב ברמי.)
(10-14-2020, 10:02 AM)yinon236 כתב: לגבי הזמנת משלוחים מחו"ל לא כך הדבר.
הזמנתי לאחרונה כמה פריטים מאלי אקספרס והגיע תוך שבועיים, עקב הקורונה כל המשלוחים מגיעים בטיסות ולא בספינות כפי שהיה בעבר, אומנם משלמים על כל משלוח כמה שקלים (תלוי) אבל עדיין מאוד משתלם
לפני הקורונה הייתי מקבל מוצרים תוך 4-5 שבועות. נכון גם לי בזמן האחרון זה מגיע מהר אבל לא כל המוצרים שהזמנתי רק חלק מהם.
(10-13-2020, 05:49 AM)מוריה1609 כתב: זו הבעיה,
חושך מוחלט התוכי התחרפן לי.. למה? בתנאי חושך ושקט לא אמורים בגלל זה אמרתי לה כאן שתפתח את התריס שיראו שהחושך מגיע בהדרגה
ואני הולכת עכשיו לישון ב9.
אשתדל לתת לו מ6-7 זמן שינה,
זה אומר שאסור לי להיות בחדר בזמן הזה ? נכון, לתת להם חדר משלהם
אה וגם האם לשים את שני התוכונים באותו כלוב בלילה או שזה יפריע אחד לשני לישון אם הם רגילים זה לזה בכלל לא יפריע
אבל צודקים, השינה שלהם לא טובה.
עכשיו למשל הם ישנים עם הראש בכנפיים ( התחילו לפני כמה דקות ועכשיו כמעט 10 בבוקר, יש רעש של ציפורים מהחוץ וזהו ואני משתדלת להיות ממש בשקט, כן, ויש אור.
מדי פעם הם עושים קולות וציוצים אז לא בטוח שהם ישנים חזק.
עכשיו הם התעוררו, ונראה לי שהם רעבים כי עדיין לא שמתי להם אוכל. (הם כל הזמן בודקים את הכלי אוכל ) למה לא שמת להם אוכל? אוכל יבש אין בעיה בכלל שיהיה כמה ימים בכלוב
אז תקנו אותי עם הבנתי לא נכון ;
- לפני השקיעה לתת להם לראות את השקיעה מה הכוונה לתת להם לראות את השקיעה?
- להחזיר אותם למקום ולכסות את הכלובאין צורך לכסות את הכלוב, כשמתחיל להחשיך בחוץ פשוט מכבים את האור בחדר וזהו זה מספיק
- לצאת מהחדר ולסגור את הדלת נכון, שיהיו בחדר בנפרד. העיקר שיהיה שקט לא חובה לסגור את החדר אבל- עדיף.
- ב-9 כשאני חוזרת בשקט הם אמורים לישון ? ואם הם יתעוררו הם יחזרו לישון ? כל רעש קטן עלול לעורר אותם (לתוכים יש שמיעה טובה)
אבל הם יחזרו לישון מהר אם הרעש לא ימשך