10-04-2020, 10:04 PM
- עד לאמצע שבוע שעבר הוא היה המון(!) על הידים, עבר מיד ליד בשמחה, והיה מחוברת לחלוטין עם כל המשפחה.
משהו קרה בשבוע האחרון, אולי בגלל שהתוכונים התחילו רבייה?
זו בהחלט יכולה להיות אפשרות.
אני חושב, שבהתחלה התוכי התנהג כראוי (שקט יותר) משום שעדיין היה שרוי בהלם מעצם המעבר לסביבה החדשה.
אולי בגלל החגים הצפופים? (אנחנו לא נוגעים בחיות בשבת ו/או חג)
למה לא נוגעים?
מטעמי דת? - תבדוק שוב את הנושא, נראה לי שאתה מחמיר יתר על המידה.
- לידי. לא בנוכחותי.
הייתי בקירבת מקום אבל התוכי לא ראה אותי בשעת הגזירה אלא רק לאחר מכן. אם כי אולי זה קרה בגלל גזירת ציפורניים? (בעדינות מירבית וללא שום פגיעה בנימי הדם שיש בציפורניים). כי אם כן, למה יומיים היה בסדר גמור איתנו ופתאום השתנה?
לי אין ספק שהתוכי ראה אותך ולפחות קישר את הפעולות אליך.
ובנוסף לכך, הוא זקוק לזמן כדי להתרגל לסביבתו החדשה.
לא ברור לי למה היה צורך לגזור את הציפורניים ולא להמתין לפחות שבועיים עד שהתוכי יתרגל לסביבה החדשה?
- ביררתי ממש אצל המוכר. זה מגדל פרטי. שמאוד מאוד היה קשור לתוכי, לא קניתי מחנות אלא ממישהו שיש לו כמה סוגי בעלי חיים וראיתי את האכפתיות שלו.
לא טענתי שעשה את הפעולות האלה מתוך כוונת זדון, בהחלט אני נותן לו את הקרדיט, שהוא לא מודע למעשיו אלה.
גם התקשרתי אליו אח"כ והראה התעניינות ודאגה. זה לא היה נראה הונאה. בפרט שבתחילה הכל היה תקין. משהו קרה באמצע.. ואני מנסה להבין מה אפשר לעשות? תוך שבוע החיברות מתקלקל?
לא טענתי ל"הונאה", בהחלט ייתכן שמדובר כאן בחוסר ידע. אגב, מגדלים רבים (גם הוותיקים) לא ממש מודעים לטעויות שהם עושים.
שוב אני אומר לך, "בתחילה הכל היה תקין. משהו קרה באמצע" נדמה לך שהיה תקין, [font]ההתנהגות[/font] התקינה כביכול, נובעת מהפחדים של התוכי ועד להסתגלות לסביבה החדשה.
זה לא ש"החברות התקלקל תוך שבוע" אלא שהתוכי הזה, לפחות להערכתי, לא היה מחוברת בכלל או לפחות תהליך החברות היה ברמה מאוד נמוכה.