(07-02-2020, 04:48 PM)צבי דגן כתב: אם קורה פעמיים שהביצים לא מופרות, כנראה שהבעיה היא בזכר וכדאי להחליף אותו.אני לא חושב שיש בעיה בזכר כי זה קורה שבפעמיים/שלוש הראשונות הביצים לא מופרים, זה קורה אולי בעיקר במינים של ציפורי אהבה אבל גם בקוקטיילם זה בהחלט יכול לקרות, ובכל זאת אני חושב שאני יוותר על הרבייה ואני ירגיל אותם אלי הם בעיקרון רגילים אבל בינתיים רק הזכר עולה לי על היד אבל שניהם אוכלים לי מהיד
(07-02-2020, 03:24 PM)yinon236 כתב: הוא היה איתם אבל לא התקרבו לתיבת קינון ולא ניסו להתרבות, לכן הומלץ לו לנתק איתם מגע בפרט שמדובר בתוכי שלא עבר תהליך חברות עם האדם בעבר...אני יודע מה הומלץ לו קראתי את האשכול הזה, אבל לפחות שהוא היה איתם הם היו מחוברים בניהם אבל אחרי שהוא ניתק איתם את הקשר הם גם ניתקו את הקשר אחד מהשניhה, והוא לא שינה להם את התנאים חוץ משהוא הפסיק להיות איתם אז כנראה שהוא לא היה צריך לנתק איתם את הקשר ובהמשך הם כן היו מתקרבים לתיבת קינון.
שהדלת פתוחה לדעתי זה יכול לעורר אצלם יותר לחץ וגם לא בטיחותי להשאיר את דלת הכלוב פתוחה כל הזמן
בכל זאת אני מסכים שהוא לא היה צריך להשאיר את הדלת פתוחה, ולהשים אותם בכלוב גדול יותר כמו שאמרת.