הלוואי והיו סימנים לפני כן, אני מאוד קשובה לתוכי כל הזמן.
הוא עלי רוב היום בודקת לשלשת, הוא אוכל איתי כל הזמן עף ושמח.
פעם אחת ראיתי שהוא השתולל אבל בגלל ששמתי אותו בכלוב בחוץ ואני יודעת שהוא פחדן חשבתי אולי נבהל הרי לאחר מכן אכל שיחק במתקן שלו אכל רגיל.
פעם שנייה כשקרה לו דבר כזה טסתי לווטרינר.
אני לא נוהגת להטיח באנשים דברים. יכול להיות שהיה מת בלי שום קשר.
אבל איך שחתך לו את הנוצות, ואיך שהתנסה עליו בהאכלה ללמד קליינט אחר איך מכנסים לזפק את המתקן, זה גבל בהתנהגות לא הולמת לבעל מקצוע מנוסה בייחוד שאתה רואה שבעל התוכי מבקש שתפסיק להוסיף עליו סטרס מיותר.
ואז לשמוע יום אחרי שהתוכי כבר על סף עילפון שיש תרופה להתקפים והוא אומר ולא ידעתי שיש לו התקפים, אבל נאמר לו.
הוא היה עסוק עם אחרים בזמן שהתוכי שלי על השולחן.
אני מאמינה שאפשר היה, על ידי מתן תרופה להרגעת התקפים להמשיך לחכות לתוצאות. הוא אכל ושתה במזרק לפני שזה הפך לבלתי רגיל.
כמו כן הוא שלל הרעלת מתכות בתואנה שזה לא קיים כמעט בימינו.
אם היה עושה צילום לראות אולי זה זה ואז אם אפשר היה לתת לו זריקות מסוימות וכדומה, אבל לדעתי היה פה חוסר הבנה או טעות בזיהוי הבעיה.
ועל זה כואב לי.
תודה לכם על הכל.
התוכי הזה שרד שנה בזכותם.
הוא עלי רוב היום בודקת לשלשת, הוא אוכל איתי כל הזמן עף ושמח.
פעם אחת ראיתי שהוא השתולל אבל בגלל ששמתי אותו בכלוב בחוץ ואני יודעת שהוא פחדן חשבתי אולי נבהל הרי לאחר מכן אכל שיחק במתקן שלו אכל רגיל.
פעם שנייה כשקרה לו דבר כזה טסתי לווטרינר.
אני לא נוהגת להטיח באנשים דברים. יכול להיות שהיה מת בלי שום קשר.
אבל איך שחתך לו את הנוצות, ואיך שהתנסה עליו בהאכלה ללמד קליינט אחר איך מכנסים לזפק את המתקן, זה גבל בהתנהגות לא הולמת לבעל מקצוע מנוסה בייחוד שאתה רואה שבעל התוכי מבקש שתפסיק להוסיף עליו סטרס מיותר.
ואז לשמוע יום אחרי שהתוכי כבר על סף עילפון שיש תרופה להתקפים והוא אומר ולא ידעתי שיש לו התקפים, אבל נאמר לו.
הוא היה עסוק עם אחרים בזמן שהתוכי שלי על השולחן.
אני מאמינה שאפשר היה, על ידי מתן תרופה להרגעת התקפים להמשיך לחכות לתוצאות. הוא אכל ושתה במזרק לפני שזה הפך לבלתי רגיל.
כמו כן הוא שלל הרעלת מתכות בתואנה שזה לא קיים כמעט בימינו.
אם היה עושה צילום לראות אולי זה זה ואז אם אפשר היה לתת לו זריקות מסוימות וכדומה, אבל לדעתי היה פה חוסר הבנה או טעות בזיהוי הבעיה.
ועל זה כואב לי.
תודה לכם על הכל.
התוכי הזה שרד שנה בזכותם.