05-17-2020, 12:52 PM
(05-17-2020, 10:42 AM)צבי דגן כתב: בא נסכם כך:
- מכין את הדייסה לפי הוראות היצרן ובהתאם לגיל הגוזל.
כן,רק כל פעם היא יוצאת לי משום מה בצורה אחרת
- מקפיד על טמפרטורה נכונה של הדייסה.
הטמפרטורה צריכה להיות בין 40°-42° נכון?
- מאכיל עד שהזפק מלא (בד"כ, במצב הזה הגוזל מראה סימנים שהוא לא רוצה לאכול).
או בכמות של 10%-12% ממשקל גופו של התוכי, שהיה באותו הבוקר לפני ההאכלה.
מאכיל עד שהם מסבירים לי שהם לא רוצים יותר.
- שוקל את הגוזלים בכל יום לפני ארוחת הבוקר ומשווה אל היום הקודם.
כן
- כל עוד הגוזלים עולים במשקל, אתה יודע שהמצב תקין.