04-06-2020, 10:27 PM
אהבת חיות רכש זוג קוקטיילים פרא ומצליח להרגיל אותם יפה אליו, אני מניח שהוא יוכל לתת לך טיפים טובים
אני בדעתו של צבי, במחיר שהם מבקשים אתה תוכל לקנות כבר תוכי מחוברת או במחיר טיפה יותר גבוה לדעתי זה עדיף לך.
לשאלתך מרגילים לאט לאט, לא מכניסים ידיים לכלוב- זה המקום הכי בטוח לתוכי.
פשוט זה קשר שנבנה זקוקים להרבה סבלנות, צריך להציע לו לאכול צ'ופר שהתוכי אוהב מבעד לסורגים
לאט לאט לעבור ללפתוח את הדלת ולתת לו
אחר כך לשים את האצבע שלך ומאחורה את הצ'ופר ובשביל להגיע לצ'ופר שיעלה על האצבע
ככה לאט לאט הקשר שלך נבנה איתו וגם להוציא החוצה מחוץ לכלוב, לבנות לו סטנד מעץ לא רעיל עם משחקים וכן הלאה...
לגבי כמה זמן כפי שצבי ענה לך אין זמן מוגדר, זה תלוי באופי של התוכי (אם תיפול על תוכי עקשן), גילו של התוכי, הסביבה של התוכי (גודל הכלוב, רועשת או שקטה), בריאות התוכי והתזונה שאתה נותן וכן האופן שאתה פועל.
בהצלחה וכל שאלה אנחנו כאן.
אני בדעתו של צבי, במחיר שהם מבקשים אתה תוכל לקנות כבר תוכי מחוברת או במחיר טיפה יותר גבוה לדעתי זה עדיף לך.
לשאלתך מרגילים לאט לאט, לא מכניסים ידיים לכלוב- זה המקום הכי בטוח לתוכי.
פשוט זה קשר שנבנה זקוקים להרבה סבלנות, צריך להציע לו לאכול צ'ופר שהתוכי אוהב מבעד לסורגים
לאט לאט לעבור ללפתוח את הדלת ולתת לו
אחר כך לשים את האצבע שלך ומאחורה את הצ'ופר ובשביל להגיע לצ'ופר שיעלה על האצבע
ככה לאט לאט הקשר שלך נבנה איתו וגם להוציא החוצה מחוץ לכלוב, לבנות לו סטנד מעץ לא רעיל עם משחקים וכן הלאה...
לגבי כמה זמן כפי שצבי ענה לך אין זמן מוגדר, זה תלוי באופי של התוכי (אם תיפול על תוכי עקשן), גילו של התוכי, הסביבה של התוכי (גודל הכלוב, רועשת או שקטה), בריאות התוכי והתזונה שאתה נותן וכן האופן שאתה פועל.
בהצלחה וכל שאלה אנחנו כאן.