02-01-2020, 11:53 AM
רבים מהמגדלים נותנים את הרכיבים האלה לתוכונים אוסטרליים או לתוכונים אנגליים:
דוחן מכל הסוגים (תלחץ גם על הקישורים):
דוחן אדום,
דוחן לבן,
דוחן צהוב.
חפורית.
חריע.
ניגר.
פשתן.
שיבולת שועל.
תערובת זרעים מושרים וגם כאן: תערובת השרייה
ביצה קשה.
אבן גיר (סידן) או סבידה.
ירקות מסוגים שונים.
רצוי גם כופתיות קטנות.
ואפשר גם להעשיר בזרעים נוספים:
כוסמת
לפתית.
סיטריה אדומה.
שיבולת מעובדת לשבבים.
מעט מאוד חמניות מהסוג הקטן (כ- 5% מכלל הזרעים), תוצרת חוץ (כאמור לא יותר מ-5% מכלל הזרעים).
דוחן מכל הסוגים (תלחץ גם על הקישורים):
דוחן אדום,
דוחן לבן,
דוחן צהוב.
חפורית.
חריע.
ניגר.
פשתן.
שיבולת שועל.
תערובת זרעים מושרים וגם כאן: תערובת השרייה
ביצה קשה.
אבן גיר (סידן) או סבידה.
ירקות מסוגים שונים.
רצוי גם כופתיות קטנות.
ואפשר גם להעשיר בזרעים נוספים:
כוסמת
לפתית.
סיטריה אדומה.
שיבולת מעובדת לשבבים.
מעט מאוד חמניות מהסוג הקטן (כ- 5% מכלל הזרעים), תוצרת חוץ (כאמור לא יותר מ-5% מכלל הזרעים).