שם החברה הוא Zico
והדגם (אם זה מעניין) Zi9618
לפי מה שראיתי זה המד החום היחידי (בצידה השמאלי של האומנת)
למיטב זכרוני לא כתוב במפרט הטכני של האומנת את תכונות המדחום
והדגם (אם זה מעניין) Zi9618
(12-29-2019, 10:22 AM)צבי דגן כתב: עכשיו התמונה ברורה.
תשתמש במדחום הימני לקריאת הלחות.
ולקריאת הטמפרטורה, תשתמש במדחום השמאלי.
תקרא את המפרט הטכני של האומנת, בד"כ כתובות התכונות של המדחום.
יש מדי חום שמודדים את הטמפרטורה בשתי נקודות באומנת ואז יד לך את הממוצע שלהם.
הטמפרטורה של הדייסה צריכה להיות כ-42 מעלות צלזיוס.
כדי לשמור שהדייסה לא תתקרר תוך כדי ההאכלה צריך להשתמש בכלי נוסף עם מים חמים שלתוכו אתה מכניס את הכלי עם הדייסה.
המדחום, תמיד יהיה טבול בדייסה וכשאתה מבחין שהטמפרטורה מתחילה לרדת, תחליף את המים בכלי החיצוני במים בטמפרטורה של 43-46 מעלות.
לפי מה שראיתי זה המד החום היחידי (בצידה השמאלי של האומנת)
למיטב זכרוני לא כתוב במפרט הטכני של האומנת את תכונות המדחום