בוקר טוב..
* המשקל המאזניים שלי הוא לתוכים קניתי מעלי אקספרס (ראה תמונה)
* יש רשת בקופסא ומתחת נסורת (ראה תמונה)
* סמיכות הדייסה היא כמו אשל לאחרונה זה מה ששיניתי (היה לפני כמו שמנת או דבש) כי ראיתי שזה עוזר בריקון בצורה יעילה יותר. אצלם פעם הבאה את הדייסה. טמפ׳ 40 מעלות בודקת אוכל מזרק וחצי פלוס או מינוס הקטן עדין (בודקת זפק לראות שהוא מלא ראה תמונה האכלה בבוקר היום)
* פעם ראשונה הבוקר מאז שהגיע הזפק היה מרוקן ללא בועות ללא אוכל מה שלא היה אף פעם שראיתי מאמינה שזה חדשות טובות הלשלשת נראית תקינה מוצקה
* הורדתי ל-32 באומנת הוא נושם יוצר טוב. לא מחניק בפנים.
* כפי שאמרתי היום לערך בן 20 יום עדין לא פקח עניים אבל הוא כבר מתרומם יותר משתולל באומנת בקופסה.
* בוקר שקילה 60 גרם אחרי האכלה גם שקלתי 65 אכל טוב יותר.
* צילמתי האכלה היום בבוקר אעלה ליוטיוב ואשלח לינק.
מקווה שימשיך ככה חשוב לי לראות בכמה שעות הקרובות שהזפק אכן מתרוקן כמו בבוקר שהיה אז אדע שהמערכת שלו פועלת טוב
להלן לינקים של נשימה והאכלה ..אשמח לשמוע אם אני מאכילה טוב או לא..
* המשקל המאזניים שלי הוא לתוכים קניתי מעלי אקספרס (ראה תמונה)
* יש רשת בקופסא ומתחת נסורת (ראה תמונה)
* סמיכות הדייסה היא כמו אשל לאחרונה זה מה ששיניתי (היה לפני כמו שמנת או דבש) כי ראיתי שזה עוזר בריקון בצורה יעילה יותר. אצלם פעם הבאה את הדייסה. טמפ׳ 40 מעלות בודקת אוכל מזרק וחצי פלוס או מינוס הקטן עדין (בודקת זפק לראות שהוא מלא ראה תמונה האכלה בבוקר היום)
* פעם ראשונה הבוקר מאז שהגיע הזפק היה מרוקן ללא בועות ללא אוכל מה שלא היה אף פעם שראיתי מאמינה שזה חדשות טובות הלשלשת נראית תקינה מוצקה
* הורדתי ל-32 באומנת הוא נושם יוצר טוב. לא מחניק בפנים.
* כפי שאמרתי היום לערך בן 20 יום עדין לא פקח עניים אבל הוא כבר מתרומם יותר משתולל באומנת בקופסה.
* בוקר שקילה 60 גרם אחרי האכלה גם שקלתי 65 אכל טוב יותר.
* צילמתי האכלה היום בבוקר אעלה ליוטיוב ואשלח לינק.
מקווה שימשיך ככה חשוב לי לראות בכמה שעות הקרובות שהזפק אכן מתרוקן כמו בבוקר שהיה אז אדע שהמערכת שלו פועלת טוב
להלן לינקים של נשימה והאכלה ..אשמח לשמוע אם אני מאכילה טוב או לא..