גוזל של גרין ציק הבטן שלו נפוחה ברמה מטורפת
נראה תקין.
האם אתה מאכיל אותו ידנית או שההורים הטבעיים מאכילים אותו?
05-26-2019, 10:57 AM
נשמח לקבל עדכון.
05-30-2019, 09:23 AM
2 הגוזלים עדיין חיים הגדול בן 20 ימים בערך אני רוצה מחר להוציא אותו מההורים הבנתי שלא צריך אומנת בתקופה הזו משום שמספיק חם וכבר יש להם פלומה על הגוף ודרך אגב אפילו ההורים לא נכנסים לתא חוץ מלהאכיל. איזה דייסה מומלץ לתת להם?
בכל גיל צריך טמפרטורה מתאימה באומנת:
גיל הגוזל וטמפרטורה יום 1 עד יום 7: 37°C יום 7 עד יום 14: 36°C יום 14 עד יום 21: 35°C יום 21 עד יום 28: 34°C יום 28 עד יום 35: 33°C יום 35 עד יום 42: 32°C יום 42 עד יום 49: 31°C יום 49 עד יום 56: 30°C יום 56 עד יום 63: 29°C גוזלים מנוצים: 27°C-28°C שים לב, אם הטמפרטורה לא מתאימה, המזון לא נעכל ולא ירד לזפק. בעניין הפורמולה לדייסה, כל המותגים טובים, הידוע מבניהם הוא של חברת נוטריבריד של ורסלה-לגה. יש גם את המותג של קייטי.
05-30-2019, 11:31 AM
תכיפות ההאכלה לפי גיל הגוזל.
כלל ברזל: מאכיל רק לאחר שהזפק ריק.
כפי שצבי ציין, הגוזל צריך אומנת גם אם הוא לא מנוצה.
על פי הטבלה גוזל בגילו צריך טמפ' של 34 מעלות צלזיוס. אני מסכים שקיץ ובחלק מהמקומות יש 34 מעלות אבל בלילה יש צניחה של טמפרטורות וגם ביום הטמפ' לא קבועה. עניין חימום הגוזל רגיש ודורש קביעות, על ידי גוף חימום ובקר טמפ'. בנוסף, גיל 20 יום הוא גיל מאוחר יחסית עבור גרין צ'יק להאכלה וסביר להניח שרמת החברות ביניכם לא תהיה גבוהה וכן יהיה קשה להרגיל גוזל כזה למזרק. אני הייתי מציע לבנות/ לקנות אומנת כמו שצריך ולהוציא להאכלה בגיל מינימום שבועיים. זאת האומנת הכי זולה שתוכל לבנות. כאן
06-24-2019, 03:23 PM
מהו מצבו של הגוזל.
נשמח לראות גם תמונה. |
|