שלום,
רציתי לברר משהו עם המומחים פה לגבי הטלה של ביצים .
יש לי זוג ארות סווירה בני 10-12 שנים כבר הביאו גוזלים אצלי בכלוב 2*2 עם תיבת קינון עם נסורת כבר 7-8 חודשים.
הם פרא ורואים שמחוברים.
אוכלים תערובת איכותית כופתיות השרייה/הנבטה פירות ירקות.
כל לילה שניהם נכנסים לתיבת הקינון לישון.
יש להם פרטיות לא רואים אותם הרבה.
השבוע ראיתי ביצה בתיבת הקינון, לאחר יומיים עוד ביצה.
אחרי עוד מספר ימים עוד ביצה אבל גם ראיתי חרקים קטנטנים כאלה מטיילים על בנסורת והביצים ולא פשוט לי להחליף נסורת או להוריד את התיבה, היא פרא וישר נכנסת.
אמנם מכירה רק אותי כי אני מאכיל אותה אבל לא תוקפת ביצים.
האם אפשר לשים את האבקה הזאת נגד טפילים עכשיו בתא ולערבב?
שמתי עלי דפנה ככה והיא הזיזה לצדדים אמרו גם ענפי איקליפטוס אבל זה פעם ראשונה שלי בהטלה.
בדקתי כבר את הביצים ושנים לא היו מופרות בימים הראשונים (כשבוע , פחות קצת) האם זה אומר שכלום לא מופרות?
האם זה מוקדם מידיי ?
האם להוציא את הביצים שתעשה עוד סבב? או לחכות?
אין באפשרותי להוציא את תיבת הקינון כרגע היא כל הזמן נכנסת ורוצה לתקוף וזה ארה לא קל עם הנשיכות.
ייאמר שהבעל שומר חצי גוף בפנים והיא כן דוגרת.
סליחה לא הבהרתי נכון משהו.. הם אצלי 8 חודש אבל לא הביאו פה גוזלים אלא אצל מישהו אחר . פעם ראשונה שהביאו ביצים אצלי
רציתי לברר משהו עם המומחים פה לגבי הטלה של ביצים .
יש לי זוג ארות סווירה בני 10-12 שנים כבר הביאו גוזלים אצלי בכלוב 2*2 עם תיבת קינון עם נסורת כבר 7-8 חודשים.
הם פרא ורואים שמחוברים.
אוכלים תערובת איכותית כופתיות השרייה/הנבטה פירות ירקות.
כל לילה שניהם נכנסים לתיבת הקינון לישון.
יש להם פרטיות לא רואים אותם הרבה.
השבוע ראיתי ביצה בתיבת הקינון, לאחר יומיים עוד ביצה.
אחרי עוד מספר ימים עוד ביצה אבל גם ראיתי חרקים קטנטנים כאלה מטיילים על בנסורת והביצים ולא פשוט לי להחליף נסורת או להוריד את התיבה, היא פרא וישר נכנסת.
אמנם מכירה רק אותי כי אני מאכיל אותה אבל לא תוקפת ביצים.
האם אפשר לשים את האבקה הזאת נגד טפילים עכשיו בתא ולערבב?
שמתי עלי דפנה ככה והיא הזיזה לצדדים אמרו גם ענפי איקליפטוס אבל זה פעם ראשונה שלי בהטלה.
בדקתי כבר את הביצים ושנים לא היו מופרות בימים הראשונים (כשבוע , פחות קצת) האם זה אומר שכלום לא מופרות?
האם זה מוקדם מידיי ?
האם להוציא את הביצים שתעשה עוד סבב? או לחכות?
אין באפשרותי להוציא את תיבת הקינון כרגע היא כל הזמן נכנסת ורוצה לתקוף וזה ארה לא קל עם הנשיכות.
ייאמר שהבעל שומר חצי גוף בפנים והיא כן דוגרת.
סליחה לא הבהרתי נכון משהו.. הם אצלי 8 חודש אבל לא הביאו פה גוזלים אלא אצל מישהו אחר . פעם ראשונה שהביאו ביצים אצלי