(04-20-2019, 11:09 PM)yinon236 כתב: קודם כל החלפת תזונה חובה.
אני לא הייתי מציע להרגיל לתוכים אחרים בתוך כלוב.אשמח שתענה על כל השאלות ששאלתי
- כמה שעות שינה יש לתוכי בתנאי חושך ושקט?
- כמה זמן התוכי נמצא מחוץ לכלוב?
- מה התוכי עושה בזמן הזה?
- האם ראית בפירוש שהתוכי מורט את הנוצות? או שהסקת מסקנה שהוא מורט כי יש איזורים ללא נוצות?
- הכלוב שלה נמצא בסלון כי יש לה כלוב גדול שהיא לא יכולה לשבור ולפצוע את עצמה וגם כדי שהיא תוכל להיות חלק מהמשפחה.
הבעיה העיקרית עם הסלון זה שאנחנו מכניסים אותה לישון מ-12 בלילה עד שאנחנו חוזרים מהעבודה/מתעוררים בבוקר אם אנחנו בחופש (שעה 10 בערך).
- התוכי נמצא מחוץ לכלוב בימים שאין חופש בין 9-11 שעות, ובימים של חופש 14 שעות בערך.
- עומדת על רגל אחת, מסדרת את הנוצות, לפעמים קצת צווחת.
- אני לא יודע אם כל נוצה שיצאה לה היא מוציאה אבל בפירוש ראיתי אותה מוציאה נוצות.
אבל בכל פעם שאני עובר לידה שזה הרבה פעמים ביום אני בא ללטף אותה אבל פשוט אני לא לוקח אותה לזמן ממושך.
כשאני לוקח אותה לא פעם ולא פעמים היא עושה לי את טקס החיזור שלה, מה שגורם לי לחשוב שאולי היא מורטת נוצות מתסכול מיני.
כי פעם הייתי מכין לה גליל נייר שבתוכו יש גרעיני חמנייה והיא היית משחקת בזה ומפרקת אותו (כדי שבמקום שתוציא נוצות שתוציא הכל על הנייר) אבל זה לא מנע ממנה כמה ימים אחרי זה למרוט נוצות. (בכל יום היינו מביאים לה את זה) (אני לא בטוח אם היא הוציאה את הנוצות ביום שהבאתי לה את הצעצוע או שזה ביום שהגעתי ממש מאוחר ולא נתתי לה צעצוע).
בנוגע לכופתיות, פעם שמנו לה כופתיות אבל היא לא נוגעת בזה בכלל, כאילו זה רעל.
איך לגרום לה לאכול את זה?