יש לי זוג קוקטיילים והם רבו ביניהם פתאום, והתוכי קבל מכה כנראה ברגל והגעתי וראיתי אותו צולע ממש ולא מצליח לדרוך עליה בכלל
לא היה דימום, רק טיפה נפוח אולי והיה נראה כאילו התעקם לו
והוא לא דרך עליה ולא הצליח כמעט לטפס על כלום
אבל אחרי כמה שעות שנתתי לו לנוח לבד הוא חזר לעצמו ודרך על הרגל והצליח לטפס רגיל (ועוד ניסה להחזיר כמובן לנקבה שרב איתה קודם......)
אבל עכשיו הסתכלתי לראות מה איתו ואני רואה שיש נקודה שחורה כזאת מתחת לעור של הרגל
זה יכול להיות דימום בפנים? זה מסוכן?? מה לעשות??? אני גרה באזור המרכז ולא יודעת לאיזה וטרינר ללכת ומה לעשות בינתיים
בבקשה אם מישהו יכול לעזור זה מדאיג אותי ממש
ואגב לגבי המריבה ביניהם , הם היו ביחסים טובים עד לפני שבועיים , ממש אהבו אחד את השני אבל פתאום שהנקבה התחילה להטיל ביצים הם לא גומרים לריב עליהם
ואני לא יודעת מה לעשות, מחיצה הם לא ירצו כי הוא כל היום הולך ומחזר אחריה
לקחת את הביצים כמובן גם לא ממש עזר
קניתי כלוב חדש בצורה שונה ואני רוצה לשים להם שם משחקים חדשים ואז אולי הם ישכחו מהביצים ויתחילו לחזור למה שהיה קודם
זה פתרון הגיוני? כי אין לי כרגע רעיון אחר...
תודה לעונים!
לא היה דימום, רק טיפה נפוח אולי והיה נראה כאילו התעקם לו
והוא לא דרך עליה ולא הצליח כמעט לטפס על כלום
אבל אחרי כמה שעות שנתתי לו לנוח לבד הוא חזר לעצמו ודרך על הרגל והצליח לטפס רגיל (ועוד ניסה להחזיר כמובן לנקבה שרב איתה קודם......)
אבל עכשיו הסתכלתי לראות מה איתו ואני רואה שיש נקודה שחורה כזאת מתחת לעור של הרגל
זה יכול להיות דימום בפנים? זה מסוכן?? מה לעשות??? אני גרה באזור המרכז ולא יודעת לאיזה וטרינר ללכת ומה לעשות בינתיים
בבקשה אם מישהו יכול לעזור זה מדאיג אותי ממש
ואגב לגבי המריבה ביניהם , הם היו ביחסים טובים עד לפני שבועיים , ממש אהבו אחד את השני אבל פתאום שהנקבה התחילה להטיל ביצים הם לא גומרים לריב עליהם
ואני לא יודעת מה לעשות, מחיצה הם לא ירצו כי הוא כל היום הולך ומחזר אחריה
לקחת את הביצים כמובן גם לא ממש עזר
קניתי כלוב חדש בצורה שונה ואני רוצה לשים להם שם משחקים חדשים ואז אולי הם ישכחו מהביצים ויתחילו לחזור למה שהיה קודם
זה פתרון הגיוני? כי אין לי כרגע רעיון אחר...
תודה לעונים!