שלום חברים יקרים
אני משתמש במצע אנטי קוקסידיה
את המצע אני מרסס בתכשיר שאני מכין משמנים אתריים טהורים
אני מוסיף לליטר מים 1 טיפות שמן מנטה ו- 1 טיפות שמן צינטרונלה
מה שמונע ריחות לא נעימים מהכלוב והרחקת יתושים ומזיקים נוספים
כמובן שיש רשת שמבודדת את המצע מהציפורים שכך אין מגע ישיר לשמנים.
רציתי להתייעץ האם כדאי להוסיף מעט שמן צינטרונלה ומעט שמן עץ התה או שמן מנטה
ידוע לי שהשמנים מעשירים מאוד את הנוצות של הציפורים
מה אתם חושבים?
שמן ציטרונלה: שמן הציטרונלה ידוע כאחד מחומרי ההדברה הטבעיים והיעלים ביותר להרחקת חרקים, הריח הלימוני שבו, דוחה חרקים שונים, כגון: יתושים, כינים, פרעושים וטפילי עור אחרים.
שמן מנטה: שמן המנטה משפר את זרימת הדם ומסייע בהקלה לדרכי הנשימה. הוא נחשב לחומר לאנטי-מיקרוביאלי, אנטי-דלקתי ולמשכך כאבים. בנוסף, שמן המנטה יעיל למניעת נשירה ולחיזוק הניצוי, זאת לאור העובדה כי החומר הפעיל העיקרי המצוי בו “מנטול” גורם להרחבת כלי הדם שבשכבת העור, ובכך הוא משפיע לטובה על צמיחת הנוצות.
שמן אקליפטוס: שמן האקליפטוס הוא בעל תכונות יוצאות דופן במניעת דלקות עור, הנובעות מזיהומים חיידקיים, נגיפיים ופטרייתיים. הוא יעיל ביותר לחיטוי פצעים, חתכים, ושריטות. שימוש בשמן אקליפטוס כנגד פצעים מסוג זה, יסייע במניעת התפתחויות זיהומים באזור הנגוע, ויזרז את תהליך החלמת העור של בעלי הכנף.
אני משתמש במצע אנטי קוקסידיה
את המצע אני מרסס בתכשיר שאני מכין משמנים אתריים טהורים
אני מוסיף לליטר מים 1 טיפות שמן מנטה ו- 1 טיפות שמן צינטרונלה
מה שמונע ריחות לא נעימים מהכלוב והרחקת יתושים ומזיקים נוספים
כמובן שיש רשת שמבודדת את המצע מהציפורים שכך אין מגע ישיר לשמנים.
רציתי להתייעץ האם כדאי להוסיף מעט שמן צינטרונלה ומעט שמן עץ התה או שמן מנטה
ידוע לי שהשמנים מעשירים מאוד את הנוצות של הציפורים
מה אתם חושבים?
שמן ציטרונלה: שמן הציטרונלה ידוע כאחד מחומרי ההדברה הטבעיים והיעלים ביותר להרחקת חרקים, הריח הלימוני שבו, דוחה חרקים שונים, כגון: יתושים, כינים, פרעושים וטפילי עור אחרים.
שמן מנטה: שמן המנטה משפר את זרימת הדם ומסייע בהקלה לדרכי הנשימה. הוא נחשב לחומר לאנטי-מיקרוביאלי, אנטי-דלקתי ולמשכך כאבים. בנוסף, שמן המנטה יעיל למניעת נשירה ולחיזוק הניצוי, זאת לאור העובדה כי החומר הפעיל העיקרי המצוי בו “מנטול” גורם להרחבת כלי הדם שבשכבת העור, ובכך הוא משפיע לטובה על צמיחת הנוצות.
שמן אקליפטוס: שמן האקליפטוס הוא בעל תכונות יוצאות דופן במניעת דלקות עור, הנובעות מזיהומים חיידקיים, נגיפיים ופטרייתיים. הוא יעיל ביותר לחיטוי פצעים, חתכים, ושריטות. שימוש בשמן אקליפטוס כנגד פצעים מסוג זה, יסייע במניעת התפתחויות זיהומים באזור הנגוע, ויזרז את תהליך החלמת העור של בעלי הכנף.