כל כמה זמן צריך לתת לנחש קטן עכבר
03-21-2024, 12:32 PM
אנא, תציין באיזה נחש מדובר.
03-21-2024, 12:35 PM
לחילופין, תראה תמונה.
03-21-2024, 01:02 PM
אין לי תמונה אבל נחש קטן של פינת חי
הינה האפשרויות שעלו לי בראש, האם אתה רואה את הנחש שלך בתמונות?:
נראה לי כרכן תירס ראיתי אותו פעם אחת הוא חדש.
אתה מדבר על הנחש הזה?
כרכן תירס
אומר לך באופן כללי: נחשים צעירים צריכים לאכול בתדירות גבוהה יותר ועם התקדמות בגיל, התדירות יורדת.
נחש בוגר לרוב יאכל פעם אחת בכל שבוע או בכל עשרה ימים בהתאם לסוג הנחש. ישנם נחשים גדולים שמסוגלים לאכול פעם ביותר מ-10 ימים. לעיתים בזמן השלת העור, לנחש לא יהיה תיאבון והוא יאכל רק לאחר ההשלה. במידה והחימום בטרריום לא תקין, טמפרטורת הגוף של הנחש תרד וגם אז התיאבון שלו יפחת. נחש שרגיל לאכול חי או מזון קפוא, לעיתים לא יסכים לאכול את סוג המזון שאינו רגיל אליו. אמנם הנחשים יכולים לצום לאורך שבועות ואף חודשים, אך מומלץ להקפיד על האכלה מסודרת, תוך ניהול רישום ומעקב מסודר על הרגלי האכילה של הנחש. אסור להשאיר עכבר או חולדה מעל לשעה בכלוב הנחש משום שהם עלולים לאכול את הנחש, תופעה די שכיחה אצל מגדלים מתחילים. כמו כן מומלץ להשאיר בכלוב אוכל למכרסמים כדי שהמכרסם יהיה שבע.
03-22-2024, 11:43 AM
(03-21-2024, 03:35 PM)יוסף !!! כתב: נראה לי כרכן תירס ראיתי אותו פעם אחת הוא חדש. היי, אם זה כרכן, תלוי בגיל בייבי צריך להאכיל וולדה כל שבוע אחרי כמה חודשים לעבור לעכברים "פאזים" ועכבר מלא בבגרות אחת לשבוע-10 ימים כל עוד באמת מדובר על כרכן תירס, נסה לצלם או לשאול את המנהל של הפינת חי ונוכל לעזור לך snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד! כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות כאן מפרגנים לתוכיפדיה |
|