01-03-2023, 04:02 PM
מה זה משנה אם זה ספריי או לא?
01-03-2023, 06:59 PM
אני לא יודע מה זה משנה אם זה ספריי או לא משום שאני לא כימאי ולא עובד בייצור של החומר הזה.
אני רק יכול לשתף אותך בניסיון שהיה לי. אומנם המוצרים של יעקובי נחשבים לאיכותיים ואין לי ניסיון איתם, אבל, השתמשתי בספריי של המותגים אחרים ולא הייתי מרוצה מהסיבות האלה:
01-03-2023, 07:09 PM
(01-03-2023, 06:59 PM)צבי דגן כתב: אני לא יודע מה זה משנה אם זה ספריי או לא משום שאני לא כימאי ולא עובד בייצור של החומר הזה.
01-03-2023, 08:07 PM
נכון שזה לא אמור להיות.
ברוב סוגי הצבעים הם מתייבשים למגע לאחר כשעה וייבוש מושלם - לאחר 24-48 שעות. אצלי הצבע ספריי, לא התייבש לגמרי גם לאחר שבוע. היה אומנם יבש למגע אבל כשהעברתי את היד הלחץ על פני השטח ראיתי את סימני הצבע על היד. זה היה כאילו אבקה שנדבקה לי על היד. ולמרות האמור, יתכן שהשתמשתי במותג לא איכותי. בכל מקרה, אם יש לך כבר את הספריי הזה, תנסה אותו על חלק קטן של הכלוב, למשל - מתחת לכלב ותבדוק בעצמך.
01-14-2023, 02:00 PM
במה צבעת בסופו של דבר?
האם אתה מרוצה?
צבעתי חלק מהכלוב בצבע לבן שנקרא ''פוליאור'' (על בסיס מים)
ואת הגג של הכלוב צבעתי בספריי זהב של חברת יעקובי כזה- אך את הצבע הלבן התוכי מקלף, אז אולי אצבע בסוג אחר של צבע... יש תמונות של הכלוב באשכול הזה- בית הגידול שלי
01-14-2023, 05:11 PM
למה צריך לצבוע את הרשת?
היא לא מגולוונת? בתהליך הגִלווּן נעשה מעין ציפוי כימי של הברזל באבץ כדי למנוע את החלודה. בתהליך הגלוון המתכת מצופה באבץ, שמקנה לה גימור חלק, אסתטי ולא מחליד.
הכלוב היה מעט חלוד וגם היה צבוע בצורה לא טובה (מישהו פשוט לקח ספריי כחול וריסס על הכלוב, אפילו בלי לפרק אותו, אז ככה שהכלוב היה צבוע רק מהחלק החיצוני ולא מהחלק הפנימי וזה היה נראה גרוע...)
כפי שצייתי היה מעט חלודה, האם זה אומר שהרשת אינה מגולוונת? |
|