08-19-2018, 08:05 PM
מה ההמלצות ולמה
08-19-2018, 08:05 PM
מה ההמלצות ולמה
האופי אותו דבר גם הגודל.
זה רק עניין של צבע ויופי זה עניין של טעם.... אתה מחליט. רציתי לתקן הסוג זה גרין צ'יק. קוניור הכוונה משפחה של כמה סוגים. אבל זה כן נקרא קוניור גרין צ'יק אבל אם אתה שואל בכללי על הסוג, אני ממליץ. בפרט אם אתה מתחיל. לי היה בעבר ואם רמת החיבורת של התוכי גבוהה אז אתה תהנה ממנו, הסוג הזה מאוד חברותי ושקט למשפחת הקוניורים.
למה אתה מתלבט?
מבחינת ההתנהגות, אין הבדלים משמעותיים בניהם. אלה, פחות או יותר התכונות של הקוניורים האלה:
בנוסף, במחירון כאן: מחירון תוכים
http://tukipedia.com/showthread.php?tid=122 תראה את כל הצבעים שלהם במספרים 83,84,85,87,88,89,90
08-21-2018, 06:37 PM
עדיף את המטובע, ככה אתה יודע בוודאות את שנת הלידה ואז שלא אומרים סתם בן כמה הוא.
וגוזל בן חודשיים (שרק נגמל) עדיף מאשר תוכי בן חצי שנה.
08-21-2018, 07:35 PM
ראשית, תקנה את התוכי שלא גזרו לו את נוצות התעופה, רק כך תוכל לבדוק אם הוא מחוברת ורגיל למגע יד האדם.
חשוב מאוד שהתוכי יהיה מחוברת כבר מגיל מאוד צעיר, כי לאחר מכן, לא יהיה פשוט לחברת אותו. ושנית, אני ממליץ לך ללמוד את מה שנאמר כאן (אם משהו לא ברור, אשמח להסביר): לפני קניית תוכי חדש חובה לשים לב לדברים האלה ראה גם כאן (למרות שיש דברים שחוזרים על עצמם): מה עליך לדעת לפני קניית תוכי חדש (ובעת הקנייה)?
לא, האכלת יד אומר שהוא הואכל ידנית (צבי יתקן אותי אם אני טועה)
אבל זה לא אומר שהרמת חיבורת של התוכי גבוהה. אם נגיד רק האכילו והחזירו לאומנת ולא שיחקו איתו ולא הרגילו אותו למגע ידיים וליטפו וכו.... הם אוהבים זרעי חמנייה מה שרובם קוראים לזה "גרעינים" (08-21-2018, 08:22 PM)רפאל כתב: המושג האכלת יד אומר שהכנפיים גזורות? -ממש - לא! |
|