01-11-2021, 10:39 AM
זה זה
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
01-11-2021, 10:40 AM
הוא באמת נראה טוב אך לא יהיה לתוכי מרחב תעופה כלל.
הבנתי.
דבר ראשון הכלוב טוב, הסידור שם לא נכון אבל יש מקל שיוף ומקלות מעץ טבעי שזה מעולה, וקערות אוכל - כדאי לך לחטא אותן אבל הייתי ממליצה לך להחליף לחדשות אם זה אפשרי.. ( התיבת קינון ממש לא טובה לתוכי בודד, תזרוק אותה.. ) סידור הכלוב זו לא בעיה, הכלוב בכללי הרבה יותר גדול וטוב יותר ממה שיש לך כרגע..
01-11-2021, 10:45 AM
זה הכלוב היחיד שאני יוכל לקנות כרגע. אבל למה להוציא את התיבת קינון? יש כאלה שאומרים שהתוכי אוהב לישון שם. אבל ברור שאני יוציא את הנסורת
01-11-2021, 10:49 AM
לא,
זה ממש לא טוב לתוכי לישון בתיבת קינון. כך קראתי בכמה וכמה מקומות.. ואני מבינה יחסית, אני מניחה שזה יוצר תחושה של תיבת קינון ויכול לגרום לתוכי להתנהג מוזר.. לדעתי אין לך צורך לדאוג בקשר לגודל הכלוב, הוא מעולה. רק תחטא אותו ואת כל האביזרים, ותסדר אותו נכון - בלי כל הסולמות האלו ( הם קטנים מידי ומבזבזים מקום) שהמקלות יהיו בגבהים שונים ומימין לשמאל, במרחק של לפחות 30 ס"מ אחד מהשני.
01-11-2021, 10:53 AM
קודם אני יקנה אותו ואז אני יחטא ואז נדבר איך לסדר אותו..
רק ציינתי, שהכלוב לא מסודר נכון וצריך לסדר את המקלות מימין לשמאל ולא באלכסון או לרוחב כפי שרואים בתמונות.
דרך אגב שילה, מצאתי כלוב הרבה יותר טוב מה - A10, שעולה 420. ( חדש באריזה ) המידות הן : 140 ס"מ גובה, 77 ס"מ אורך ו46 ס"מ רוחב. אם אתה מעוניין או שיש לך אפשרות, אנסה לשלוח לך את הקישור.
01-11-2021, 11:21 AM
הוא ממש לא יותר טוב. הוא ברזל דפוק ללא המקלות שיוף שיעלו לי 90 שקל וללא מגירת ליכלוך. מה גם שנראה לי שזה יותר קטן ברוחב לא?
מקלות שיוף לא טובים לתוכי בכל מקרה ועדיף שתקנה ענפים מעץ.
אם אתה לא מעוניין, לא צריך. זו הייתה הצעה. ולא, הכלוב הזה יותר רחב מהA10. ברחב התכוונתי לאורך מימין לשמאל ( A10 הוא 45 ס"מ לפי מה שאני זוכרת, והכלוב הזה הוא כמעט 80 ס"מ.)
01-11-2021, 11:27 AM
ממתי מקלות שיוף לא טובים לתוכי?????????????????????????!
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה" |
|