05-03-2018, 07:40 PM
היי חברים! אני האומנם עם חשבון חדש, אבל אני מתשמש דיי ותיק של הפורום (בערך 7 שנים).
ומפאת חוסר הפעילות על החשבון באופן רציף אני מניח שנסגר החשבון הקודם.
בכל אופן,
בקצרה, התוכי שלי (ג'וני)ת הוא דררה כחולה, זכר, כבן 7 שנים.
לצערי הוא לא איתי כבר מספר שנים וההורים שלי (בהדרכה צמודה) מטפלים בו ודואגים לו.
לפני מספר חודשים ניסיתי להעלות פה פוסט שבו ביקשתי בית מאמץ לג'וני שגדל, ועושה הרבה רעש להורים שלי.
לאחר מיונים כבדים, הוחלט ע"י ההורים שלי, שהם לא מסוגלים למסור את ג'וני למישהו שהוא לא משפחה.
אני כבר במשך מעל ל5 שנים חי בחו"ל, ואני מאוד רוצה להביא את ג'וני אליי לניו יורק..
שאלה ראשונה,
מה הסבירות שג'וני זוכר אותי? אני יודע שיש בעלי חיים שזוכרים, ומעולם לא בדקתי את רמת הזיכרון של תוכי לבעלים שלו.
אשמח למידע בעניין.
שאלה שנייה,
מה הסבירות שאצליח להחתים את ג'וני מחדש? (הוא עוד מיודד עם בני אדם ומבלה זמן מה מחוץ לכלוב על בסיס כמעט יומי.)
שאלה שלישית (וכנראה החשובה ביותר)
רק אם אתם מודעים או מכירים מישהו שעשה זאת לפני -
מה הפרוצדורה להעברת ג'וני מישראל, לניו יורק?
אני מבין שצריך שהוא יהיה על טיסה עם כלוב, וצריכים טפסים מסויימים.
.כל מידע על הנושא יעזור, כל טלפון של ארגונים וכו'...
שאלה רביעית,
מה תהיה ההשפעה של הנסיעה הזאת, בכלוב יחסית קטן, על ג'וני?
תודה רבה רבה מראש,
ניסים וג'וני
ומפאת חוסר הפעילות על החשבון באופן רציף אני מניח שנסגר החשבון הקודם.
בכל אופן,
בקצרה, התוכי שלי (ג'וני)ת הוא דררה כחולה, זכר, כבן 7 שנים.
לצערי הוא לא איתי כבר מספר שנים וההורים שלי (בהדרכה צמודה) מטפלים בו ודואגים לו.
לפני מספר חודשים ניסיתי להעלות פה פוסט שבו ביקשתי בית מאמץ לג'וני שגדל, ועושה הרבה רעש להורים שלי.
לאחר מיונים כבדים, הוחלט ע"י ההורים שלי, שהם לא מסוגלים למסור את ג'וני למישהו שהוא לא משפחה.
אני כבר במשך מעל ל5 שנים חי בחו"ל, ואני מאוד רוצה להביא את ג'וני אליי לניו יורק..
שאלה ראשונה,
מה הסבירות שג'וני זוכר אותי? אני יודע שיש בעלי חיים שזוכרים, ומעולם לא בדקתי את רמת הזיכרון של תוכי לבעלים שלו.
אשמח למידע בעניין.
שאלה שנייה,
מה הסבירות שאצליח להחתים את ג'וני מחדש? (הוא עוד מיודד עם בני אדם ומבלה זמן מה מחוץ לכלוב על בסיס כמעט יומי.)
שאלה שלישית (וכנראה החשובה ביותר)
רק אם אתם מודעים או מכירים מישהו שעשה זאת לפני -
מה הפרוצדורה להעברת ג'וני מישראל, לניו יורק?
אני מבין שצריך שהוא יהיה על טיסה עם כלוב, וצריכים טפסים מסויימים.
.כל מידע על הנושא יעזור, כל טלפון של ארגונים וכו'...
שאלה רביעית,
מה תהיה ההשפעה של הנסיעה הזאת, בכלוב יחסית קטן, על ג'וני?
תודה רבה רבה מראש,
ניסים וג'וני