09-28-2020, 09:51 PM
בעניין המאמץ, אתה צודק.
וזו הסיבה שרק מעט אנשים עסקו בתחביב הזה.
אני זוכר (וזה לא היה כך כך מזמן), שלא הייתה בארץ אבקה והכנת דייסה לגוזלים וטאלה שהאכילו הזמינו את האבקות מחו"ל.
הכרתי מגדל (במושב ציפורי) שטען שהוא מכין את הדייסה בעצמו ושמר את הסוד מפני זולתו. (אני לא בטוח שדיבר אמת).
אני מסכים איך שהיה קשה יותר לבקר את התזונה וכיום, אם התוכי אוכל כופתיות, זה הרבה יותר פשוט.
וזו הסיבה שאני מתעקש להרגיל את התוכים לכופתיות ו/או לגמול את הפרחונים על כופתיות.
וזו הסיבה שרק מעט אנשים עסקו בתחביב הזה.
אני זוכר (וזה לא היה כך כך מזמן), שלא הייתה בארץ אבקה והכנת דייסה לגוזלים וטאלה שהאכילו הזמינו את האבקות מחו"ל.
הכרתי מגדל (במושב ציפורי) שטען שהוא מכין את הדייסה בעצמו ושמר את הסוד מפני זולתו. (אני לא בטוח שדיבר אמת).
אני מסכים איך שהיה קשה יותר לבקר את התזונה וכיום, אם התוכי אוכל כופתיות, זה הרבה יותר פשוט.
וזו הסיבה שאני מתעקש להרגיל את התוכים לכופתיות ו/או לגמול את הפרחונים על כופתיות.