(07-23-2020, 01:28 PM)צבי דגן כתב:(07-23-2020, 12:08 PM)אהבת חיות כתב: אני קורא לא מעט שכותבים שאם מצרפים בן/בת זוג יהיה הרס של החיברות.
זה נכון, אבל לא באופן קטגורי.
מידת הרס החברות תלוי במשך הזמן שהתוכי היה עם מ=המגדל ובעיקר - במידת החברות וחוזק הקשר בין התוכי לבין המגדל.
אני לא יודע כמה אנשים חוו את זה באופן אישי.
ביחד עם זאת אני מאמין שכמו בני אדם גם לתוכים בנוסף לאופי הסוג יש אופי אישי ויכול להיות מצבים הפוכים בה הרס החיברות יהיה מינימלי עד אפסי, כמובן שזה כנראה מצב של לקיחת סיכון. - נכון מאוד
עם זאת אני מאמין שבעבודה נכונה אפשר לשמור על החיברות ביחד עם זוגיות. שוב זה תלוי במידת הקשר של המגדל עם התוכי.
כפי שספרתי לך בעבר על זוג אקלקטוסים שאפשר למגדל להכניס את היד מתחת לדוגרת כדי לקחת ביצים ו/או גוזלים.
זכור לי שסיפרת על האקלקטוסים.
חשוב לציין את כל הצדדים שמייעצים ולצערי בדרך כלל אני קורא דעה אחת שיהיה הרס והתוכי לא יתקרב וחבל להראות רק צד אחד.
במקרה כמו פה נכון שהוא צריך להחליט החלטה קשה אבל ביחד עם זאת ברגע שהוא מקבל את כל הצדדים הוא יוכל לבחור מבלי לשלול משהו מראש.
(07-23-2020, 01:32 PM)Idodiamant כתב:(07-23-2020, 01:28 PM)צבי דגן כתב:(07-23-2020, 12:08 PM)אהבת חיות כתב: אני קורא לא מעט שכותבים שאם מצרפים בן/בת זוג יהיה הרס של החיברות.
זה נכון, אבל לא באופן קטגורי.
מידת הרס החברות תלוי במשך הזמן שהתוכי היה עם מ=המגדל ובעיקר - במידת החברות וחוזק הקשר בין התוכי לבין המגדל.
אני לא יודע כמה אנשים חוו את זה באופן אישי.
ביחד עם זאת אני מאמין שכמו בני אדם גם לתוכים בנוסף לאופי הסוג יש אופי אישי ויכול להיות מצבים הפוכים בה הרס החיברות יהיה מינימלי עד אפסי, כמובן שזה כנראה מצב של לקיחת סיכון. - נכון מאוד
עם זאת אני מאמין שבעבודה נכונה אפשר לשמור על החיברות ביחד עם זוגיות. שוב זה תלוי במידת הקשר של המגדל עם התוכי.
כפי שספרתי לך בעבר על זוג אקלקטוסים שאפשר למגדל להכניס את היד מתחת לדוגרת כדי לקחת ביצים ו/או גוזלים.
אני לא יודע אם לקחת סיכון.. אני יודע שזה הכי טוב בשבילה אבל מצד שני אני מפחד שהקשר בנינו יעלם
אני ממש חולה עליה היא אצלי כבר שנה הבאתי אותה כשהייתה בת 7 חודשים ממגדל שלא היה לו זמן להיות איתה
היו קצת קשיים בהתחלה להתחבר אליה אבל בסופו של דבר התחברתי וכנל גם לגבי אמא שלי
שנינו לא רוצים שהקשר יעלם אתה מבין
זה יהיה לנו די קשה
אני מודע לאהבה שהם נותנים, כמו שצבי כתב אם הקשר שלכם חזק יש סיכוי שההרס יהיה קטן ואולי יחזור לאחר הדגירה, ואם בכל זאת יהרס החיברות, תוכל לחברת את הגוזלים שלהם לרמת קשר חזקה.