06-28-2020, 10:55 AM
06-28-2020, 09:12 PM
בגלל שמדובר בגוזלים קטנים זה אופייני לגיל שלהם ההתנהגות הזאת לכן אין לזה קשר של זכר ונקבה וכפי שצבי אמר זה קשור לעונת הרבייה בגיל של התבגרות מינית
עדכון: הורדת הדייסה נראית בנתיים כהצלחה לא רעה, אם זה ימשיך בקצב הנוכחי בשבועיים הקרובים הם יגמלו לגמרי מדייסה.
זה מוזר או שאולי לא אבל עד עכשיו ממה שבדקתי לגבי משקלם הם נשארים יציבים במשקלם, לא יורדים ולא עולים. בנתיים ניסיון הירקות עובד לא רע, מלמדים אחד את השני לאכול ירקות (בנתיים פלפלים בכל הצבעים ומלפפון). ניסיון נוסף היה מקלחת. מסתבר שהם אוהבים מקלחת (יותר נכון אחד מהם אוהב והשני הלך אחריו קצת בחשש). אבל הם לא מסתפקים בשפריצר, הם מעדיפים מקלחת אמיתית. אני יודע שיש מזונות שאם אוכלים אותם מספר ימים אחרי שפג תוקפם לא יקרה כלום, יש מצב שזה תקף גם לגבי אבקת דייסה של גוזלים?
07-02-2020, 05:21 AM
אני בדיעה שכל מזון שפג תוקפו לא צריך להשתמש בו אחר כך
07-02-2020, 05:59 AM
בגדול גם אני כזה.
במקרה הנוכחי אם לא אצליח לגמול אותם עד תאריך תוקפה של אבקת הדייסה זה יהיה בהפרש של ימים בודדים ולהשיג אבקת דייסה לימים בודדים מבלי לקנות חדשה זה בעייתי.
07-02-2020, 07:50 AM
07-02-2020, 08:45 AM
דוד אליאב ברמי - צודק בעניין הסינוץ.
הסינוץ לא מהווה הוכחה לחיזור בין זכר לנקבה. ולעניין "פג תוקף", אפשר לסמוך על היצרן שהתאריך הוא נכון ולאחר התאריך הנקוב, לא כדאי להשתמש במזון התעשייתי.
07-04-2020, 08:33 PM
כנראה שלא אצטרך לדאוג לגבי תאריך התפוגה של הדייסה.
היום אכלו 10ML ואני מוריד כל יומיים ב5ML הם כבר אוכלים בצורה רציפה אוכל יבש (צריך להתעקש יותר על הכופתיות) וירקות (בנתיים דוגמים עדיין). הם מאוד אוהבים להכנס ולאכול מהקוקטילים ולא משנה כמה יש אצלהם בכלוב, לסגור אותם הכלוב אני לא רוצה. אם יש למישהו רעיון מה לעשות, אשמח לשמוע.
07-04-2020, 08:38 PM
תציע להם את כל מגוון המזונות גם אם הם לא אוכלים את כולם.
זה הזמן שיכירו את המזונות השונים. בגיל מאוחר יותר יהיה קשה יותר להרגיל אותם למגוון המזונות. לא הבנתי איזה רעיונות אתה מבקש. |
|