05-17-2020, 04:52 PM
אל תשכח לקחת בחשבון את עובי לוח הסנדוויץ'.
05-17-2020, 04:52 PM
אל תשכח לקחת בחשבון את עובי לוח הסנדוויץ'.
(05-17-2020, 04:48 PM)doronbiton כתב: מבחינת תאי הטלה, מצאתי מדף סנדוויץ' בארון ללא שימוש, אתחיל לשרטט עליו עוד כמה דקות, נראה כמה תאים יצאו ממנו.כדאי לעיין כאן: בניית תיבת קינון מחומרים שנמצאים סביבנו וגם כאן: בניית תיבת קינון
05-18-2020, 12:02 PM
מבחינת המבנה והמידות, תיעזר במאמר הזה: תיבות קינון מבית הייצור של פימה
מדריכים מעולים, כיף לראות כמה מידע יש בפורום.
לצערי אין לי את כל הכלים האלה, זה מה שיצא (המדף הספיק ל 2) מלבד זה יש עוד 3 תאים כך שיהיה לזוגות מבחר. מבחינת התקדמות העבודה נשאר רק לחבר את הגזע לכלוב על מנת שיהיה יציב ולחבר את הגג בגדול, מחכה להזזת הצמח מהמקום שלו. בינתיים בכלוב הגדול יצאו 6 סך הכל מהתאים ועוד 2 בדרכם לזה בקרוב.. והיום הגוזל שגיליתי עליו רק שלשום הוציא את הראש בלי בושה זאת ההתקדמות בינתיים, עד יעבור קצת מהחום הזה. בכל מקרה אנסה מחר ומחרתיים לעדכן על גדילת הגוזלים, מעדיף שלא לשגע את ההורים בחום הזה, כל היום עשיתי להם מקלחות. זהו לבינתיים, לילה טוב חברים.
05-18-2020, 09:23 PM
גוזלים מקסימים.
בתגובה מספר 80, אמרת שמצאת מדף מעץ סנדוויץ' בארון ונדמה לי שאני רואה שהתיבה בנויה מעץ סיבית עבה וכבד. שים לב שתיבת הקינון לא תהיה כבדה מידי ותכביד על הרשת. לכן כדאי להתקין תמיכה.
05-19-2020, 08:55 AM
כל מה שנותר עכשיו הוא לאחל לך הצלחה ופוריות.
בשעה טובה ומוצלחת הכלוב הונח במקומו
סיימנו הכל ממש מאוחר, אז כרגע יש רק תמונה אחת, מחר אצרף עוד כמה. הוכנסו 3 זוגות. 2 נקבות שהיו קצת חלשות בכלוב הגדול, נראה איך יתפתחו כאן לבד. מחר בעזרת השם יהיו עוד. לילה טוב חברים!
05-25-2020, 09:16 PM
נראה מעולה
|
|