ממה שזיהיתי יש שם נוצות מעבר לכך אני לא יכול לזהות.
ציטטת אותי אבל לא ענית לי.
34.4 נכון?
ציטטת אותי אבל לא ענית לי.
(05-12-2020, 10:28 PM)צבי דגן כתב: אם תשתמש בחברה אחרת, תפעל לפי ההוראות שעל האריזה.תזכיר לי מה הטמפורטורה הקבועה שצריכה להיות?
- חייבים להכין את הדייסה לפי יחסים מדויקים ולפי הוראות היצרן.
- אם הדייסה תהיה דלילה מידי, הגוזל לא יקבל מספיק מזון מוצק וההתפתחות שלו תהיה איטית.
אם הדייסה תהיה סמיכה מידי, הוא לא יצליח לרוקן את הזפק (האטת הזפק) וזה יותר מסוכן מאשר דייסה דלילה.
- כך גם בעניין הטמפרטורה של הדייסה, היא צריכה להישמר קבועה למשך כל זמן ההאכלה.
דואגים שהדייסה לא תתקרר ע"י כך שמכניסים אותה לכלי נוסף עם מים חמים.
המים החמים שומרים על הטמפרטורה של הדייסה.
בנוסף לכך, בודקים כל הזמן את הטמפרטורה בעזרת מד חום (שלא יגע בדפנות הכלי).
34.4 נכון?